Pelbagai Kelebihan & Keajaiban Sabun Bidara Plus

Harini nak berkongsi dengan korang semua mengenai kelebihan & keajaiban Sabun Bidara Plus. Tak pernah dengar pasal Sabun Bidara Plus? Of course la sebab ini merupakan produk tempatan yang masih baru di pasaran. Tapi jangan memandang rendah akan produk Sabun Bidara Plus ini tau sebab produk ini mempunyai kehebatannya yang tersendiri.

 

Antara kelebihan produk ini termasuklah minyak yang digunakan untuk menghasilkan produk ini adalah 100% semula jadi. Tiada ALS, SLS, paraben, pewarna dan pewangi tambahan. Sabun Bidara Plus juga dirumus khas oleh pengamal perubatan islam yang berpengalaman dan telah mendapat permintaan yang tinggi dari Malaysia, Brunei, Singapore dan Indonesia. Meh nak cerita lagi details mengenai Sabun Bidara Plus.

 

 

produk sabun bidara plus

 

Apakah Sabun Bidara Plus?

 

Sabun Bidara Plus merupakan sabun yang direka khas untuk menggantikan sabun biasa. Sabun ini diperbuat dari bahan semula jadi seperti minyak zaitun, minyak habbatus sauda, daun bidara dan lain-lain. Ia digunakan untuk mencantikkan kulit muka, melembapkan kulit, dan merawat kulit yang bermasalah. Selain itu, ia juga terbukti dapat mengurangkan kesan penyakit atau masalah yang disebabkan gangguan jihir/'ain'saka dan sihir.

 

Mereka yang mempunyai masalah di bawah sangat disarankan untuk mencuba Sabun Bidara Plus:

 

  • Jerawat/Jeragat
  • Kegatalan/ruam
  • Ekzema/Psoriasis
  • Kulit kering/
  • Badan sering letih
  • Susah hendak tidur
  • Masalah perhubungan antara suami & isteri
  • Sering ditindih/diganggu ketika tidur
  • Sering sakit kepala

 

Kelebihan & Keajaiban Sabun Bidara Plus

 

Menghilangkan Bau Badan Selama 12 jam

Sabun Bidara Plus sangat bagus dalam menghilangkan bau badan. Tidak perlu lagi gunakan deodoran. Sangat sesuai diamalkan untuk mereka yang mempunyai masalah bau badan dan mereka yang aktif.

 

Membaiki Kulit Yang Bermasalah

Selesaikan isu kulit bermasalah seperti ekzema, kulit kering, kegatalan dan psoriasis.

 

Menghilangkan Kesan Jerawat & Jeragat

Sabun Bidara Plus membantu menghilangkan kesan parut dan jerawat secara alami tanpa merosakkan kulit.

 

Mengatasi Gangguan Jin/Sihir

Penggunaan herba-herba sunnah amat baik untuk merawat penyakit yang disebabkan sihir, jin, dan saka.

 

 

Soalan Yang Sering Ditanya

 

 

kelebihan sabun bidara PLUS

 

 

1. Apakah Kandungan Di Dalam Sabun Bidara Plus?

Sabun Bidara Plus mengandungi minyak zaitun, minyak kelapa, minyak habbatus sauda, daun bidara, shea butter, cocoa butter, garam bukit himalaya serta vitamin A, C & E.

 

2. Bagaimana Cara Menggunakan Sabun Bidara Plus?

Mandi dengan sabun 2 kali sehari. Untuk kulit yang bermasalah, lebih kerap anda guna lebih baik. Untuk muka, selain dari waktu mandi, cuci muka dengan sabun ini setiap kali sewaktu bangun pagi dan sebelum tidur. insya-Allah anda akan merasai perubahan dengan segera.

 

3. Saya Mempunyai Kulit Kering, Adakah Sesuai saya menggunakan Sabun Bidara Plus?

Ya, sangat sesuai. Kami telah mengambil kira kes kulit kering dalam formula kami dan sabun kami amat sesuai untuk menjadikan kulit lembap dan lembut sepanjang hari.

 

4. Saya mempunyai masalah jerawat, berapa lama masa diambil untuk sembuh?

Jerawat berpunca dari pelbagai faktor, antaranya makanan dan persekitaran. Penggunaan sabun hanya mengawal pengeluaran minyak dari kulit dan menyahkuman bakteria yang bertanggungjawab menghasilkan jerawat. Sabun Bidara Plus akan mengambil masa untuk memperbaiki kualiti kulit. Bergantung kepada orang, akan ada yang mengambil masa 24 jam sahaja, dan ada yang akan makan masa sehingga 3-4 minggu. Saranan kami adalah teruskan menggunakannya sehingga anda benar-benar yakin kulit anda sudah menjadi sihat.

 

5. Kenapa bagi sesetengah orang, kesannya lambat?

Sabun Bidara Plus tidak menggunakan bahan kimia untuk tujuan rawatan. Produk yang menggunakan bahan kimia boleh menjanjikan kesan yang lebih cepat, tetapi dalam pada masa yang sama ia akan merosakkan kulit untuk jangka masa panjang. Berbeza dengan produk ini yang menggunakan terapi rawatan semulajadi menggunakan minyak untuk memperbaiki sel-sel kulit luaran dan dalaman. Bagi sesetengah orang, ia mungkin mengambil masa, tetapi untuk kesan jangka masa panjang, kaedah ini lebih baik.

 

6. Perlukah saya risau produk ini tidak sesuai dengan saya?

Tidak. Produk ini telah mengambil kira faktor alergi dan pelbagai jenis kondisi kulit sewaktu mencipta formula Sabun Bidara Plus. Jadi, anda boleh gunakannya tanpa was-was. Namun, sekiranya kondisi anda tidak bertambah baik atau semakin teruk, anda boleh terus hubungi kami agar kami boleh memberikan nasihat untuk kes anda.

 

7. Saya mengesyaki saya terkena gangguan sihir/jin. Adakah saya sesuai gunakan sabun ini?

Sangat sesuai. Produk ini dirumus khas untuk membantu mengurangkan kesan-kesan gangguan jin, sihir, saka, dan 'ain. Penggunaan sabun ini insya-Allah mujarab. Namun, harus diingat, walaupun ramai yang sembuh selepas menggunakan Sabun Bidara Plus, rawatan utama untuk kes-kes berkenaan gangguan jin/syaitan adalah Ruqyah Syari'ah. Penggunaan sabun ini hanya mempercepatkan proses penyembuhan, hanya Allah s.w.t yang boleh menyembuhkan.

 

8. Bagaimana saya ingin menggunakan Sabun Bidara Plus untuk merawat kes berkenaan gangguan?

Gunakan seperti sabun mandi biasa. Mandi selok-eloknya dua kali sehari atau lebih. Gunakan sabun ini untuk sabun badan, muka dan shampoo sekiranya mahu (akan ada kesan melekit sedikit sekiranya anda gunakannya sebagai shampoo)

 

 

Testimoni Sabun Bidara Plus

 

Walaupun Sabun Bidara Plus boleh dikatakan sebagai satu produk yang baru, namun sabun ini telah disokong dengan banyak testimoni positif dari para pengguna.

 

 

testimoni sabun bidara PLUS

 

 

 

testimoni sabun bidara PLUS_2

 

 

 

 

testimoni sabun bidara PLUS_3

 

 

 

 

testimoni sabun bidara PLUS_1

 

Kalau korang nak tengok lebih banyak feedback positif dari pengguna Sabun Bidara Plus, boleh tengok di Facebook atau instagram diorang okey. =D

 

Harga Sabun Bidara Plus

 

Jangan terkejut dengan harga sekotak Sabun Bidara Plus sebab murah sangat nie. Mari beli sekotak sorang meh! \0/

 

Semenenanjung Malaysia : RM 35

Sabah & Sarawak : RM40

Whatsapp 019-263 5500 untuk sebarang pembelian. 

 

 

Maklumat lanjut mengenai sabun ini, korang boleh berhubung terus talian di bawah,

 

Whatsapp : 019-263 5500

Website : http://www.sabunbidaraplus.com/

Facebook : https://www.facebook.com/sabunbidaraplus/

Instagram : https://www.instagram.com/sabunbidaraplus/

 

Selamat mencuba Sabun Bidara Plus okey!

0 Komen untuk "Pelbagai Kelebihan & Keajaiban Sabun Bidara Plus"

Back To Top