Produk kecantikan Paling Laris Sepanjang 2015

Harinie nak berkongsi dengan korang antara produk kecantikan paling laris sepanjang 2015. Kalau korang perasan, blog aku memang banyak betul entry mengenai produk kecantikan. Dah macam beauty blogger pulak diri ini tapi versi lelaki-lah kahkah. So, dengan wujudnya entry mengenai produk kecantikan semua itu, dapatlah aku membuat kesimpulan & rumusan tentang beberapa produk kecantikan paling laris sepanjang 2015.

1. Nikko Placenta White


Produk Nikko Placenta White paling banyak dicari di blog aku. Customer lelaki pun ada beli produk ini tapi tak sure untuk diri sendiri atau beli untuk buah hati. Kalau untuk diri sendiri pun apa salahnya kan hihi. Memang hebat betul penangan produk Nikko Placenta White ini. Anda taknak cuba ke?

produk placenta white


Kelebihan Nikko Placenta White

  • Memutihkan muka & seluruh badan
  • Tegang serta gebukan kulit wajah
  • Mengecilkan ruang pori
  • Mencegah serta menghilangkan jerawat
  • Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
  • Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
  • Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

Harga Promosi Nikko Placenta White = RM 51 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215

2. Pewiit Soap


Ramai blogger yang telah mencuba produk pewiit soap ini dan telah memberi feedback positif. Mungkin one day aku pun nak cuba jugak lah sebab aku memang dari zaman sek haritu lagi suka tenyeh kulit kayu manis di muka. Sekarang tak perlu lagi tenyeh kulit kayu manis di muka sebab dah ada produk pewiit soap. =D

produk pewit soap


Kelebihan Pewiit Soap

  • Menghilangkan jerawat biasa & jerawat batu
  • Memudarkan kesan serta parut jerawat
  • Mencerah & memutihkan seluruh wajah
  • Mengecilkan liang pori2
  • Mengekalkan kesihatan kulit muka
  • Muka anda akan berasa lebih segar
  • Melembapkan kulit scra berpanjangan
  • Membuang toksik pada wajah
  • Menghalang pembentukan blackhead & whitehead
  • Mengawal minyak berlebihan dimuka

Harga Promosi Pewiit Soap = RM 36 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215

3. Azanis Scar Serum


Produk Azanis Scar Serum juga tidak kurang hebatnya. Kelebihannya dalam menghilangkan parut memang i diakui keberkesanannya berdasarkan testimoni daripada pengguna.


azanis scar serum

Kelebihan Azanis Scar Serum

  • Mengatasi masalah stretch mark
  • Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
  • Mengatasi masalah Kedutan halus
  • Mengatasi masalah Kulit kering
  • Menghilangkan parut jerawat

Harga Promosi Azanis Scar Serum = RM 43 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215


4. Ephyra Skin Bar


Aku sendiri sudah mencuba Ephyra Skin Bar. Memang bagus untuk kulit wajah yang bermasalah. Harga pun berpatutan dan tahan selama 1 bulan dan lebih. Boleh baca review ephyra skin bar dari aku di REVIEW EPHYRA SKIN BAR.


ephyra skin bar testimoni

Kelebihan EPHYRA SKIN BAR

  • Melembapkan kulit wajah
  • Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
  • Menanggalkan kotoran,minyak & sel kulit mati
  • Merawat kulit berjerawat
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
  • Boleh menghilangkan bau badan
  • Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan

Harga Promosi Ephyra Skin Bar = RM 38 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215


5. Vitamin C Pahang Pharma



vitamin c pahang pharma


Kelebihan Vitamin C Pahang Pharmacy

  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri.
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.

Harga Promosi Vitamin C Pahang Pharma = RM 54 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215


6. Selfie Skincare


selfie skincare

Kelebihan Selfie Skincare
  • Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
  • Menjadikan kulit ‘glowing’ secara natural.
  • Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
  • Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat.
  • Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
  • Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
  • Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
  • Mengecilkan pori-pori.

Harga Promosi Selfie Skincare = RM 49 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215


7. Qu Puteh Skincare


Siapa tak kenal dengan pengasas produk Qu Puteh iaitu Dato Seri Vida kan? Terkenal dengan tagline Qu Puteh Qu Puteh Barulah Putih (dua jari di pipi please haha). Jangan tak tahu ye produk Qu Puteh Skincare juga merupakan antara produk yang laris sekali. Tahniah Dato Seri Vida.


qu puteh skincare


Kelebihan Qu Puteh Skincare
  • Whitening Glow SoapWhitening Treatment Soap Whitening Pro 9
  • Whitening UV Block (SPF 25)
  • Kebaikan Produk Qu Puteh Kosmetik
  • Memelihara kejelitaan kulit
  • Menjadikan tona kulit anda lebih sekata
  • Membantu mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Membantu mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran cahaya matahari
  • Membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam dan kulit kusam
  • Menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada kulit wajah
  • Membantu mengekalkan keremajaan kulit wajah
  • Melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran radiasi UV
  • Membantu mencegah proses penuaan pra-matang
  • Menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan

Harga Promosi Qu Puteh Skincare  = RM 90 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215


8. Dianz Vitamin C



produk terlaris dianz vitamin


Kelebihan Dianz Vitamin C

  • Untuk memutihkan kulit
  • Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
  • Menbantu pertumbuhan sel baru
  • Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap
  • Mempunyai 6000mg whitening collagen
  • Menggunakan collagen ikan talapia
  • Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable


HARGA PROMOSI DIANZ VITAMIN C : RM80 (FREE POSTAGE)Sms/Call : 010-9868215 
Whatsapp : 014-5135891

Korang ingin mencuba produk kecantikan paling laris sepanjang 2015 yang disenaraikan di atas, boleh contact terus nombor yang tertera okey. Selamat mencuba. \0/


Baca juga,
10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris di Malaysia
10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris di Malaysia (PART II)
13 Produk Popular & Terlaris di Malaysia 2016



Thank you.

12 Komen untuk "Produk kecantikan Paling Laris Sepanjang 2015"

mcm2 produk kecantikan dan kesihatan skang ni. kdg2 tak tahu mana satu nak pilih...

tu dia. satu pun aku tak pernah cuba.

haha..macam-macam produk sekarang.

ngeri aku tengok kekadang.

peh
semua ni yg pemes pemes kut huhuhu
kalau byk duit ni hahahahaha habis semua qila beli hahah

Betul tu kak testimoni pulak kemain nak hebat-hebat jee hehe. Kena cari yang betul-betul okey & dipercayai lah. :D

Encik Titan dah flawless kulit muka. Tak payah cuba lah

Hoi tamaknya nak semua nak beli nih haha. Cun melecun lah awok nanti

produk kurus paling laris takde ke?? :P

rata-rata produk untuk kecantikan wanita..produk macho lelaki bila nak publish bro

Ada. boleh baca dekat sini http://www.hafizhafizol.my/2015/10/10-produk-kurus-murah-popular-di.html

Banyak je produk macho lelaki dalam blog nie haha, produk yang atas nie, lelaki pun ada jugak guna.

Produk paling laris erk.... Semua di atas belum pernah cuba... Ijol pernah cuba ka

Back To Top