Anda semua mesti banyak barangan terpakai yang sudah tidak digunakan bukan? Macam aku sendiri pun banyak baju & kasut still elok yang dah jarang pakai. Daripada dibiarkan berhabuk, why not korang jual barang-barang terpakai tersebut di Shopee Malaysia.

 

 

shoppe

 

 

Shopee merupakan pasaran mudah alih yang direka khas untuk para peniaga dan pembeli untuk menjalankan aktiviti mereka dengan cepat, mudah dan transaksi yang selamat. Dengan fungsi aplikasi dalaman sahaja, anda semua boleh membuat side income. Sangat seronok kan? Kemudian di Shopee juga para penjual hanya akan menghantar barangan hanya setelah pembeli membuat bayaran dan bayaran pembeli juga ditransfer kepada penjual hanya apabila pembeli menerima produk mereka. Nampak tak betapa secure dan simple betul Shopee ini tau!

 

 

Jual Produk anda Dengan Mudah & Cepat

 

Anda boleh start menjual dengan hanya kurang daripada 30 saat. Sangat menjimatkan masa okey.

 

 

unnamed

 

 

Snap gambar produk, ceritakan details produk dan nyatakan harga – Siap. Dah boleh start menjual di Shopee. Senang betul kan nak berniaga. Sangat simple!

 

 

Menjual & Berchatting

 

Shopee juga menawarkan live chat. So nak tawar menawar boleh sangat. Ilmu tawar menawar kena tinggi lah haha. =D 

 

 

clip_image006

 

 

 

 

Shopee Guarantee

 

Receive your order, or get your money back.

 

shopee_1

 

 

Shopee Guarantee ensures payment is sent to the sellers only after buyers receive their purchases. We keep you safe! Jangan risau okey.

 

 

Free for all!

 

 

Listing fee or commission? None!

 

 

shopee_3

 

 

No download cost, no listing fees, no commission. We want you to enjoy Shopee for free!

 

 

Share the joy!

 

Spread the fun via social media.

 

shopee_2

 

 

Share your products, favourites and deals with your friends via a simple tap. The more, the merrier!

What are you waiting for? Download the app today and start shopping!

 

 

clip_image014

Download Shopee HERE!!

SHOPEE MEGA 11.11 SALE!

 

Berita baik untuk anda semua! Hari ini ada Shopee Mega 11.11 Sale ! Hari ini sahaja tau. Esok memang tak dapat la nak menolong. Potongan harga sehingga 80% siapa taknak. Bestnya. Pelbagai produk dari aksesori wanita/lelaki, pakaian wanita/lelaki, kasut, perabot, produk kecantikan, gadget dan sebagainya ditawarkan dengan harga potongan sehingga 80%. WOW! Apijol pun excited nie.

 

 

 

clip_image016

Shop here now!

 

 

 

shopee_11

 

 

 

 

shopee_9

 

 

 

 

shopee_8

 

 

Jangan lepaskan peluang shopping di Shopee tau. Cepat download Shopee sekarang sebab setiap jam akan ada produk berlainan kategori yang menawarkan harga promosi baik punya. So, promosi ini hanya bermula dari 11 AM – 11 PM sahaja tau. HARI INI SAHAJA okey. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Manatahu ada produk yang korang berkenan di Shopee tu kan. Untung-untung boleh beli dengan harga promosi yang sangat berbaloi. Nak set alarm phone pun boleh hahaha.

 

 

Buy and sell, anytime, anywhere.

4 Comments

  1. Belum pernah shopping sini lagi...

    ReplyDelete
  2. nampak friendly to use. i like!

    ReplyDelete
  3. Wife saya pun tahu pasal shopee bulan 3 lepas sebab mak wife suruh beli tudung. Wife survey2 online jumpalah shopee. Wife pernah beli tudung kat seller tersebut kat 11street. Kat shopee lagi jimat harga yang lebih murah + free postage. Lepas beli tudung terjebak beli barang2 lain sambal hitam, pekasam daging, sambal garing etc. Adik ipar pun sama kirim suruh beli barang petpet, Ivmist, Jerslin Oil, Milo etc. Banyak jugak membeli di shopee sejak tahu kewujudannya. Best platform shopping online selain Lazada dan 11street.

    ReplyDelete