Tempahan Photoshoot Konvokesyen UMT, UNISZA & Etc

Berita baik untuk bakal graduan yang bergraduasi di Kuala Terengganu, terutama di UNISZA & UMT. HS Photog ada menawarkan pakej murah phoshoot untuk majlis Konvokesyen korang. Untuk pengetahuan korang jugak, HS Photog ini la yang shoot gambar aku masa majlis konvokesyen aku tahun lepas (Klik sini). Owner HS Photog bukan sebarang photographer tau. Beliau merupakan photographer NSTP Kuala Terengganu. So jangan sesekali memandang rendah kemampuan Sya mengambil gambar di majlis konvokesyen korang okey. Ye, Nama owner dia Sya. =D

 

 

Dibawah ini antara gambar konvokesyen aku dan gambar pre-konvo kawan-kawan aku yang beliau captured! Sila jealous okey sebab kitorang dah konvokesyen lagi awal dari korang =p

 

gambar konvo_1

 

 

gambar konvo

 

 

gambar konvo_2

 

 

gambar konvo_4

 

 

gambar konvo_6

 

 

gambar konvo_1

 

So amacam? Korang yang ingin menggunakan khidmat Sya, jangan lupa whatsapp Sya 014-514 3890. Siapa cepat dia dapat okey. Maklumlah Sya pun busy dengan kerjaya beliau sebagai photographer NSTP kan. Senang kau hire photographer untuk majlis konvo kau nie nanti boleh masuk semua kawan-kawan kau sekali dalam gambar. Takde la nanti terkurang seorang sebab dia jadi photographer kau. Tak best la kan? Nak lagi murah, korang boleh je berpakat dalam 1 group dengan kawan-kawan korang. Nanti boleh kongsi duit.

 

 

Berminat akan pakej yang ditawarkan, boleh whatsapp Sya, 014-514 3890. Rasanya memang tak rugi hire Sya pada majlis konvokesyen korang sebab Sya pun anak jati Kuala Terengganu. Tempat-tempat cantik bergambar di Kuala Terengganu ini memang dia arif sangat. Inshaallah, korang berpuas hati dengan khidmat Sya. Whatsapp laju-laju okey. Tak salah mengeluarkan sedikit duit untuk hire photographer sempena hari bermakna korang. Boleh buat koleksi tunjuk ke anak-anak nanti. Aku bila tengok balik gambar-gambar konvo aku yang Sya snap, memang akan secara automatik senyum sorang-sorang. =D

Fanpage : HS Photog
Whatsapp : 014-514 3890

 

Selamat berkonvokesyen semua !

No comments