Assalamualaikum.

 

Kalau ada orang tanya mana nak cari jubah lelaki terkini ye? Aku nak pakai nak buat raya nie. Sila bagitau orang yang bertanya tu, mana lagi kalau bukan di Mikraj Concept! Rasanya ramai yang dah tahu Mikraj Concept merupakan perniagaan yang diusahakan oleh artis terkenal tanah air, Hafiz Hamidun. Tahniah Hafiz hamidun atas pembukaan Mikraj Concept pada 31 Ogos 2014 baru – baru ini.

 

 

fesyen jubah lelaki 2014

 

 

Banyak jubah lelaki terkini yang cantik terdapat di Mikraj Concept. Aku sebenarnya teringin sangat nak pakai jubah time raya. Asyik pakai baju melayu + sampin je setiap tahun. Nak juga rasa pakai jubah lagi – lagi jubah lelaki dari Mikraj Concept. Sebelum raya haritu bukan main duk ushar jubah – jubah dekat page Mikraj Concept. Berbulu mata kita tau. Jom cuci mata dengan koleksi jubah lelaki cantik – cantik sangat kenapa nie alahai nya pun.

 

 

fesyen jubah lelaki terkini_1

 

 

jubah lelaki lawa

 

Korang yang masih tercari – cari jubah lelaki untuk dipakai di hari raya Aidiladha ini, apa kata shopping jubah di Mikraj Concept sebab sekarang tengah ada sale yang sangat berbaloi – baloi tau. Sale ini sampai 4 Oktober 2014 sahaja. So cepat serbu Mikraj Concept sekarang. Aku memang tak la nak pergi serbu sana. Sekarang Apijol sedang bersiaran di kampung terchenta okey. hiks. Tunjuk peace sikit.

 

 

jubah lelaki murah mikraj concept

 

 

Hope one day kaki aku boleh bawak aku ke Mikraj Concept. Disamping nak shopping baju jubah lelaki yang cantik sangat dekat sana tu, nak selfie dengan Hafiz Hamidun sekali. Haritu masa dekat eh eh bazaar dah bergambar dengan Hafiz Hamidun tapi tak puas hati sebab amik gambar sekeping je. Gambar pulak dahlah tak cantik. Siapa la tu yang tolong ambil gambar masa tu haha.

 

 

Selain jubah lelaki, Mikraj Concept turut menjual produk best dari vendor – vendor business online yang terkenal antaranya inhannashop, ameerazainihijabrevival, mysteezy, noreenzulkepli dan ramai lagi. Dan yeah, diorang juga menawarkan sale yang sangat best untuk anda sempena Hari Raya Haji ini. \0/

 

 

ameera zaini ameerazainihijabrevival

 

 


Maklumat lanjut boleh rujuk :-

 

 

Website : http://www.mikrajconcept.com/
Facebook : https://www.facebook.com/mikrajconcept
Email: [email protected] 
Twitter : https://twitter.com/mikrajconcept
Instagram : http://instagram.com/mikrajconcept 

 

 

Address Mikraj Concept : 107, Heritage Lane, Empire Damansara, Damansara Perdana, Petaling Jaya. Kalau tak jumpa juga, boleh search di Waze ‘Mikraj Concept’.

15 Comments

  1. tolong belikan utk korn 1 plishhhh =)

    ReplyDelete
  2. tolong belikan untuk korn 1.. nak no 2 tu yg warna hitam klabu.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la korn kita p shopping kat mikraj concept haha

      Delete
  3. Singgah petang di sini...simple tapi bergaya..

    ReplyDelete
  4. Jubah itu memang stylo. :)

    ReplyDelete
  5. fuyoo, sekarang memang tengah trend orang berjubah ye?..Orang pakai baju raya aidiladha je..hahaha.. xD

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...jemputlah jon giveaway saya ye... ada souvenirs dari Paris untuk dimenangi... bukan sikit2 tau, keychain je, ada 20 untuk dimenangi... cepat2 lah join yer..

    Giveaway Paris by JINDRISSKA

    ReplyDelete
  7. menarik!! harga dah jatuh tu fizol.. apa lg rugi ni klau tak rebut siap2.. hehehe..
    menyerlah je raya haji nnti..ekekekke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu raya tahun depan la jawabnye haha

      Delete
  8. cantik jubah tu secantik harganya....kena kumpul duit banyak cket untuk hadiahkan untuk hubby jawabnya

    ReplyDelete
  9. cantiknya jubah ni..ade yang lengan pendek tak?

    ReplyDelete
  10. Owh, boleh beli bg IK pakai nanti...hehehe

    ReplyDelete
  11. macam pelik sikit yang warna kuning kat atas, hitam (?) kat bawah. Macam pakai kain pelikat paras dada lak wakakaka

    ReplyDelete