Sebelum ini memang dah pernah baca mengenai Nuffnang Blogbuster ini tapi baru sekali nie dapat. Anda diminta membuat video berdurasi sekurang-kurangnya 15 saat mengenai kempen yang dinyatakan. Terus practice buat video dalam bilik lepas balik kerja dengan pakai baju kerjanya hahaha. Mesti mak aku pelik bila dengar aku cakap sorang-sorang dalam bilik masa merekod video tak best sikit yang aku buat tu lol.

 

Nuffnang blogbuster

Nuffnang blogbuster yang aku dapat ialah mengenai Astro Buzz Campaign. Buat video bodo-bodo je pun. Alah setakat video zoom muka dan bercakap pasal produk macam iklan Yun Nam Hair Cre tu je pun aku buat. Buat dah lama tapi status video still pending lagi tu. Kita tengok la nanti video aku terpilih ke tak. Macam tak je haha.

 

Rasa macam loser pulak bila buat video pasal Astro Buzz Campaign tapi dekat rumah astro pun tak pasang. Nanti kalau video terpilih, bolehlah pasang dua bijik astro dekat rumah. Dalam bilik sebijik,dalam rumah sebijik lol.

6 Comments

  1. Haaaaaa..... da dpt job ni please keep bloggingggggggg.... maintainkan trafikkkk.. amount dia lumayan gila even kena buat video 15 sec.. buat la bebanyakkkkk pijoooo... max boleh buat 5 video

    ReplyDelete
  2. amboi banyaknye nak pasang haha..

    ReplyDelete
  3. wahhh seronoknya. masuk kan video dalam nie. hana nak tengok. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. x payah la hana video x best tunjuk muka saya je haha

      Delete
  4. mek cah dam upload 1 video jerk..aiyyakk yang selebihnya dop sempat upload sbb habis tarikh.huwaaa -.-'

    ReplyDelete