Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

5 December 2013

Menderma Mangsa Typhoon Haiyan

  Hafiz Hafizol       5 December 2013

 

Manusia ini bila dia tengok bukti baru dia mahu percaya kan betapa dahsyatnya Typhoon Haiyan yang melanda Filipina baru-baru ini. Maka, dibawah ini saya sertakan beberapa keping gambar mengenai bencana dahsyat typhoon haiyan. Mohon terbuka sedikit pintu hati kita semua untuk menderma semampu mungkin.

typhoon haiyan gambar

 

typhoon haiyan

 

mangsa typhoon haiyan

Lagi gambar rumah ranap, mangsa typhoon haiyan dan kemusnahan yang berlaku boleh rujuk sini. So, ada tak sesiapa yang rasa mahu menolong mangsa typhoon haiyan supaya mereka mampu menjalani kehidupan seperti sediakala?

 

Boleh masuk website Nuffnang sekarang-scrool bawah sekali. Tekan dekat symbol typhoon haiyan dalam website Nuffnang. Untuk mereka yang mempunyai akaun Nuffnang dan of course mempunyai duit dalam akaun sahaja ye. Minimum derma RM5. So kalau nak menderma, pastikan duit akaun Nuffnang anda RM5 dan keatas :D

 

derma mangsa typhoon haiyan

 

Saya dan jaja sudah. Anda bila lagi?

 

P/s : Jom sama-sama doakan yang baik-baik kepada semua mangsa banjir.

logoblog

Thanks for reading Menderma Mangsa Typhoon Haiyan

Previous
« Prev Post

1 comment: