Salam.

Rasanya dah nak dekat sebulan Dora & Diego dapat adik. Cuma adik mereka tak keluar lagi di tempat persembunyian. Aku pun macam malas nak cari tempat persembunyian diorang. Bio la diorang yang keluar sendiri. Macam biasa, Bella telah melahirkan anak dia bawah katil Nuar. Dua tiga hari ini Bella dah berani mendedahkan identiti 4 ekor anaknya yang comel. 3 jantan 1 betina kalau tak silap mata aku la. Tak pandai jugak saya nak check jantina baby kucing nie wakaka =p

gambar anak kucing
Dah berani tu Bella ajak anak-anak dia keluar dari tempat persembunyian siap ajak anak dia menyusu depan tv lagi. Lepas menyusu, anak-anak Bella merayap dalam rumah buat pertama kalinya. Kau boleh bayang tak betapa comelnya diorang berjalan tonggek-tonggek 4 ekor. Si Diego dengan Dora pulak punyalah takut dekat adik-adik diorang. Siap lari menyorok dekat dapur lagi lol. Combi pulak nyaris digigitnya adik-adik dia nie. Geram sangat agaknya dia ke adik dia nie sebab comel lotey awlolo sangat hahaha!
anak kucing warna tompok

anak kucing warna putih

anak kucing dan ibunya

Peace yo! Bella garangnya muka awak. Marah ke sebab saya ambil gambor anak-anak awak hok comel lote ini hehehe! izinkan saya letakkan gambar-gambar anak awak dalam blog saya ye Bella. Gambar Dora & Diego sekali la ye. Famous lah anak-anak awak pahnie Bella oii ! =p