Salam.

Rasanya dah nak dekat sebulan Dora & Diego dapat adik. Cuma adik mereka tak keluar lagi di tempat persembunyian. Aku pun macam malas nak cari tempat persembunyian diorang. Bio la diorang yang keluar sendiri. Macam biasa, Bella telah melahirkan anak dia bawah katil Nuar. Dua tiga hari ini Bella dah berani mendedahkan identiti 4 ekor anaknya yang comel. 3 jantan 1 betina kalau tak silap mata aku la. Tak pandai jugak saya nak check jantina baby kucing nie wakaka =p

gambar anak kucing
Dah berani tu Bella ajak anak-anak dia keluar dari tempat persembunyian siap ajak anak dia menyusu depan tv lagi. Lepas menyusu, anak-anak Bella merayap dalam rumah buat pertama kalinya. Kau boleh bayang tak betapa comelnya diorang berjalan tonggek-tonggek 4 ekor. Si Diego dengan Dora pulak punyalah takut dekat adik-adik diorang. Siap lari menyorok dekat dapur lagi lol. Combi pulak nyaris digigitnya adik-adik dia nie. Geram sangat agaknya dia ke adik dia nie sebab comel lotey awlolo sangat hahaha!
anak kucing warna tompok

anak kucing warna putih

anak kucing dan ibunya

Peace yo! Bella garangnya muka awak. Marah ke sebab saya ambil gambor anak-anak awak hok comel lote ini hehehe! izinkan saya letakkan gambar-gambar anak awak dalam blog saya ye Bella. Gambar Dora & Diego sekali la ye. Famous lah anak-anak awak pahnie Bella oii ! =p

18 Comments

  1. Wah!keluar jugak akhirnya. Mu budjet retis ke lepas sbln bru reveal anak.haha.

    ReplyDelete
  2. dah besar la baby cat tu.betul2 mak dia jaga xbagi org tgk ea?hehehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah bella beranak lagi..hakhak...yg depan tu comey..

    ReplyDelete
  4. comel.. comel.. comel.. terus polow blog og ada kucin nieh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu . *hulur baby Bella sekor ke dia*

      Delete
  5. Peh Raja kucing nih 3 kaler . baik jaga yg jantan . hahaha hebat ni ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah la ada 3 kaler. x perasan plok lol hiihihi

      Delete
  6. atotorhh comelnya. kitty awak boleh kawan dengan kitty hana. hana punya baru sebulan rasanya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ajok la kucing hana mai rumah sy boleh diorg main sama

      Delete
  7. terlepas baca entry nie la ....comel nya

    ReplyDelete
  8. Aittt....komen akak kat sini tak lekat ke atau pijol blom publis lagi...?huhuhu

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. belum lagi. surat beranak pun xbuat lg nie huahua

      Delete