BELI NOVEL ONLINE:LOVE YOU MR ARROGANT


Salam.

Sekarang nie bukan baju je boleh beli online, novel pun dah boleh beli online tau tak. Mesti ramai lagi yang masih tak tahu atau masih belum cuba membeli novel online kan? Tak perlu lagi nak pergi MPH atau kedai-kedai buku. Buka laptop - masuk blog Apijol - baca entri beli novel online – dah boleh beli novel secara online. Jimat tenaga, jimat minyak nak kena pergi MPH hehehe.

Beli Online Novel Love You Mr Arrogant


Tadi check keywords dekat Nuffnang, keluar keywords beli Online Novel Love Mr Arrogant. Hebat gila penangan Drama Love You Mr Arrogant yang disiarkan di slot Akasia TV3 Isnin – Khamis 7.00 petang – 8.00 malam tu. Ekau tengok ke idok? Aku tumpang juga sekaki bila adik aku bukak tv. Terus melekat sampai habis. Sampai tak sabar nak tunggu episod seterusnya. hahah! Jiwang betul seorang Apijol tengok drama romantik. =p

beli online love yor mr arrogant
   beli online love yor mr arrogant    beli online love yor mr arrogant

Maka aku yang sangat baik hati inipun google la dekat mana nak beli online Novel Love You Mr Arrogant. Kemudian terjumpa Facebook seorang penjual novel. Kiranya dia macam tokey beli novel online ah nie sebab banyak gila novel best-best yang dijual. Kebanyakan novel yang dijual jugak ada yang dah didramakan dan bakal didramakan dan difilemkan.

Beli Novel Melayu Online

beli novel online
Korang nak novel apa? SUAMI AKU USTAZ? KAMPUNG GIRL DIA AKU SUKA? THE WEDDING BREAKER? SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA? SETIA HUJUNG NYAWA? SUAMI EKSPRES? Pokoknya semua adalah! Dah macam kedai menjual novel online pun ada nie. So, macam mana nak beli ye Encik Apijol?

beli novel online

Boleh juga usha Facebook BELI NOVEL ONLINE untuk melihat harga sebiji novel dan postage. Kekadang ada harga promosi tau. Itu yang best apabila korang beli online di sini. Yang pasti, harga memang berpatutan. Tak lari pun dengan harga dekat kedai tu. So, tunggu apa lagi tak payah pergi MPH, beli online novel kegemaran anda hanya di depan laptop sahaja. Wow hebatnya kan?

P/s: Aku teringin sangat nak baca Novel Magis karya Ramlee Awang Murshid. Ada sesiapa nak beli online ke kite tak? Nanti kita bagi alamat rumah . hiks . =p

13 comments:

  1. Rajinnya mmbaca novel ni..singgh mlm2..ke blog hafizhafizol

    ReplyDelete
  2. best novel Love you mr. arrogant...<3 ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita x baca pun lagi. tp drama dia memg syok hehe

      Delete
  3. hahaha...akak bru je post cite pasal drama ni :p

    ReplyDelete
  4. novel cinta macam kureng sangat,hihi... cececececeyy promote nampak :P

    ReplyDelete
  5. lagi senang beli online dari mencari buku tu kat kedai.

    tp ada pro and contra la.

    singgah sini :)

    ReplyDelete
  6. Akak suka sgt dgn tajuk drama bersiri sbnrnya sy isteri dia...maka ku utuskan biarlah rahsia...hurmmm

    ReplyDelete
  7. akak ni x sempat sgt nk tgk tv..bizi je (ececeh) tapi terrrrtengok LYMA sekali jer..terus teringat2. lepas tu terrrrtengok utk kali kedua..hampir2 terjebak..ohhh tidak... cite tu best..tp sbb waktu magrib malas nk layan sgt..huhu..nak baca novel pun da malasssss...xdapek ko nak nolong dik non.

    ReplyDelete