Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

13 April 2013

TEATER BANGSAWAN PAK PANDIR

  Hafiz Hafizol       13 April 2013

Salam.

 

Bulan lepas aku sempat tengok dua kali raptai penuh Teater Bangsawan Pak Pandir di Kuala Ibai. Seriously memang best sangat teater ini memandangkan aku pun bukan selalu tengok teater. Rasanya ini merupakan kali pertama kot lol tipu benor. kahkah.

 

Teater Bangsawan Pak Pandir mengisahkan kehidupan Pak Pandir yang malang gila. Korang pun tahu kan Pak Pandir seorang betul bendul. Sekarang korang boleh tengok betapa bendulnya Pak Pandir di Teater Bangsawan Pak Pandir. Kelakar kelakar ! Cepat tengok ye.

 

Selain Pak Pandir, Lebai Malang dan Pak Kaduk pun turut diteaterkan wataknya. Apa punya bahasa aku pakai nie ha /:

 

 

Selingan teater pun semua best-best. Ada tarian , persembahan nyanyian, silap mata dan banyak lagi. padan muka korang . Dah tak surprise dah.

 

pak pandir

 

Beb, apa tunggu lagi. tiket murah kot ! RM5 je dah boleh tengok Teater Bangsawan. 

Selamat menonton :”)

logoblog

Thanks for reading TEATER BANGSAWAN PAK PANDIR

Previous
« Prev Post

4 comments:

  1. dik tingin nak tengok teater tak kesahla cite ape huhu blanje la heheh

    ReplyDelete
  2. eh murah . hahaha tak pernah lagi tengok teater teater ni . hurmm nnt balik cerita okay !

    haha ;D

    ReplyDelete
  3. hehehe..sp la yg btuah blakon watak pak pandir ye..

    ReplyDelete
  4. tingin nk tgk teater..tp bilekah peluang tu akan muncul? huhu

    ReplyDelete