Salam.

 

Sudahkah korang menonton single terbaru psy gentleman? Untuk pengetahuan korang, aku baru tadi tonton video psy gangnam style yang katanya dah berbilion orang tengok tu. Video gangnam style ok, bukan gentleman. Maknanya di sini aku merupakan antara berbilion orang yang tengok video gangnam style psy di youtube. bangganya aku. lol . Nampak tak betapa orang lain addicted gila layan psy gangnam style ni, aku ilek-ilek je layan lagu teman pengganti black.

 

 

Memandangkan aku suka gila dengan single terbaru psy gentleman ini, aku siap download lagi video dia di youtube. Dengan video gangnam style sekali aku download. Bukan nak kata aku dah addicted dengan psy cuba aku macam suka pulak dengar single diorang.

 

 

Sekarang aku busy benar. Masuk ofis pagi balik ofis petang. Takde masa dah nak bersenam. So, aku bersenam dalam bilik. Aku bukak kuat-kuat lagu psy gentleman tu. Aku menari puas-puas dalam bilik. Aku ulang-ulang lagu, sambil menari sampai keluar peluh.

 

Seronok beb. Korang pun kena try. Ko menari la stail apa pun. Nak stail Bobo parody shae sayang pun boleh asalkan keluar peluh korang. Aku start buat benda berfaedah ini pun sebab terpengaruh dengan opismate aku yang kebanyakan daripada mereka memang takde masa nak exercise joging naik bukit bagai. Then diorang pasang lagu kuat-kuat kemudian menari.. haha.

 

 

Baru 13 April 2013 publish, sehingga hari ini sudah 206,465,704 pageviews bagi single terbaru Psy Gentleman. Sikit lagi nak cecah angka bilion tu. Apa taknya, aku sorang pun dah repeat 14x . haha .

 

 

Video psy gentleman macam lagi lucah dari video psy gangnam style. Ada adegan yang tak wajar budak-budak tengok. So, jangan kasi adik-adik korang yang tak cukup umur tengok ye. Adegan menari tiang pun ada jugak. Nak tahu adegan lucah apa lagi sila tengok sendiri la. Menyesal aku tengok video ini. Dah nak tengok lagi sekali. lol.

 

Selamat menonton ye.