Showing posts from November, 2011Show All
Puisi Rangga,Aku Tersentuh

Kulari ke hutan kemudian menyanyiku Kulari ke pantai kemudian teriakku Sepi sepi dan sendiri Aku benci Aku ingin bingar Aku mau di pasar Bosan aku dengan penat Dan enyah saja kau pekat Seperti berjelaga jika …

Lunch hour RM4.00 di Sekinchan

Assalamualaikum w.b.t Aku tah tahu sama ada semua Restoran Sekinchan menyediakan promosi nie. Semalam aku makan kat Restoran Sekinchan Jalan Reko tu. “weyh Joe, Rm4.00 Joe.Pasni kita makan kat Sekinchan jela” Lepas tengok ba…

Assalamualaikum w.b.t ENTRI INI SANGAT PANJANG, SEKIAN SAYA MELAPORKAN Taktahu camne nak mula menulis entri nie sebab syok gila la wa cakap lu bila berada di kampung. Rasa nak nanges pun ada time tulis entri nie sebab rindu …

Indulgent Chocolate Moist Cake with White Rose

Today, aku nak promote kek hasil air tangan kak Long Tomato Ungu   iaitu Kek Coklat Moist Kukus . Aku : Tak ade nama sedap sikit ke nak letak ? Macam ikan kukus jee.. Maka terhasillah nama seperti dalam tajuk entri hasil pe…

Assalamualaikum w.b.t. Mak : nak, nanti kat sana belajar rajin-rajin. Jangan ponteng kelas taw Kita : alamak, bangun lambat lagi. Memang xla aku pegi kelas harinie        : kelas ni aku tak ponteng lagi. So, harinie aku nak p…

Kali pertama aku melihatmu, raut wajahmu anggun menghiburkan hati ini, aku terpikat. Sekali pandang, berkali-kali mahu memandang. Maknanya, aku tak jemu memandangmu. Sungguh ayu tampak dirimu.   Kau mengenakan kurung pink le…

Ho ho ho Balik Kampung | Kenangan Balik Kampung Dengan BUS SEKOLAH sangat amazing

Assalamualaikum w.b.t Feeling-feeling nak nyanyi lagu Balik Kampung dalam bilik nie. Hoho. Alhamdulillah kali ini aku balik kampung dengan ahkak dan ahbang aku ngan kereta. Usai sahabat-sahabat dekat facebook post status pas…

Ramai Nak Join Program Mendaki Bukit Broga

Assalamualaikum w.b.t Baru-baru nie aku ada wat entri mengenai program mendaki broga . Sebenarnya program nie lama lagi. Tapi disebabkan penyelaras kitorang nak cepat senarai peserta untuk program tersebut iaitu esok, kami t…