Pesta konvokesyen UKM ke – 39 | Fatin Liyana Masuk Teater Komedi Muzikal Inter Kolej |

308688_159521174134530_100002299465806_302146_602236776_n
Assalamualaikum w.b.t

Hai Fatin liyana . Kenape U tak cakap awal-awal U masuk teater komedi musikal nie ? Kalau la U bagitaw awal-awal konpem I lah orang paling hadapan sekali yang tengok. I tahu U masuk drama tu pun dari kawan I . I memang macam dah agak sebenarnye tu memang U , I nak tanye org sebelah I tapi takut dia lak tak kenal U. Malu U nanti.

Tapi kan sempat lagi I bisik kat member sebelah I

“ cantek kan budak yang gedik 2” hahaha

Cantek sangat U tawwww!! Gedik sangat U atas pentas. I rase macam nak lempang U laju-laju taw. *kejam . ( Agaknye kalau Fatin Liyana baca nie mesti dia sentap )

Mase part U 2 , I senyum jea tengok U duk gedik sane gedik sini . Hahaha. Diva sangat U. Tapi kenape U tak nyanyi ? Atau I yang tak perasan ? Nak gak dengar suara merdu U. Part yang U duduk atas kusi sambil wat gaya model tu ayu sangat. I macam nak muntah tengok taw. ( sila sentap Fatin Liyana ).

Ok, korang tak percaya Fatin Liyana masuk teater ?

320519_160480387371942_100002299465806_305467_1471545987_n
( gambar aku curik dalam FB nie . Mintak halal yer tuan punya gambar )
Fatin Liyana paling hujung tu ha. Yang pakai baju pink tudung hijau tulah. Tudiaa! Kecik jea gambar dia . ( Tak puah ati )

Ok fine ! Arap je time nie aku tak tahu tu Fatin Liyana kan. Lau tak mesti aku dah zoom in muke dia besar2.

Korang nak tahu teater Fatin Liyana dapat tempat keberape ? ce teka cepat ? Tak dapat no. pun. Kesian fatin Liyana . Hahaha. Ok aku pelawok.

Yang sebenarnya , teater Fatin Liyana dapat TEMPAT PERTAMA!!

Seyes nie tak tipu pun. Tak caye tanye fatin liyana sendiri. fatin Liyana wakil kolej dia lah iaitu kolej KTDI. Kelas kau fatin liyana. Aku pulak baru sekarang tahu Fatin liyana nie warga UKM. wuwuwuwu~~ Sorry fatin liyana I dah lama tak blogwalking apetah lagi masuk blog U.

Walaupun aku agak sentap sebab dapat tahu tu fatin liyana lepas aku balik kolej aku, member aku yang tak tengok langsung sketsa tu lagi sentap sampai jerit2

“ uwaaa, ruginyeee tak p tgk fatin liyana tadi” sambil hentak2 meja.

Ok, ternyata fatin liyana sangat hot dalam kalangan lelaki. kih3.

Screen shot 2011-05-05 at 10.05.02 AM
Nilah fatin liyana yang hot tu kalau ada lagi yang tak kenal. ( fatin I pinjam gambar U k. Mintak dihalalkan. hehe)

p/s : Mahu tahu lebih lanjut sal sketsa nie sila rujuk retis hot fames cantek si fatin liyana gediks. ( gediks dalam sketsa je pun )

Nak terus ke blog fatin liyana sila tekan mane-mane nama beliau yang aku mention. okbaii…

Salam 1Malaysia.

18 Komen untuk "Pesta konvokesyen UKM ke – 39 | Fatin Liyana Masuk Teater Komedi Muzikal Inter Kolej |"

Camni aaaa ! Kite pon nak lempang diri sendiri sebab overgedix atas pentas haha! Apepon thanks for the entry ok! =)

semalam saya tgk fatin liyana gedik atas pentas

Fatin Liyana : hahaha.. 2 la. over sangat .. congrats. kegedikan FL tak sia-sia.. Hahaha..

Rozuan : yela aku nampak ko . sombong tak tegur pun aku. :P

kenape kau tak mtk sign je.haha.

wahh wah wahh syioknye jmp FL . awat tak pi teguq ? -.-

huwaaa! ruginye tak gi semalam.. adoi.. T_T sedey la camni..

bekas awek aku da... itu pun nak heran...

wah~ FL yg comel da berlakon teater :)

ad jugak org kt...

tp xpegi pon taim tu...

gadoh ngan kucing tros xde mood nk g tgok..;p

hahahaha... kenapa tak jumpa terus ambik gmbar sesama =)

pergh, kalau aku dh pergi bergambar dgn die..
lol

wah. xde yg rekod ke? nak tgk jugak. hehe~

kolej laen byak xmasuk..otai2 mcm kolej burhan, kolej dato onn, kolej tuh hussein onn n kolej zaba xde..sng lah kolej2 laen nak mng..tapi pape pn tahniah..flow cite menarik..

FATHIAH :alamak.. kan dah gtaw x pasan yg saye tgk 2 FL.. balik kolej baru ad member gtaw.. wuwuwuw~~


asyila : haha.. takpe next year lak lau dia masuk lagi la kan? haha

anti hafizol ? apekah ko anti aku.! haha. yela awek ko la. cunla awek ko. ex awek aku 2. hahaha

baru tau FL komen kat sini,pergh terbaek la bro, serius jeles :)

Back To Top