308688_159521174134530_100002299465806_302146_602236776_n
Assalamualaikum w.b.t

Hai Fatin liyana . Kenape U tak cakap awal-awal U masuk teater komedi musikal nie ? Kalau la U bagitaw awal-awal konpem I lah orang paling hadapan sekali yang tengok. I tahu U masuk drama tu pun dari kawan I . I memang macam dah agak sebenarnye tu memang U , I nak tanye org sebelah I tapi takut dia lak tak kenal U. Malu U nanti.

Tapi kan sempat lagi I bisik kat member sebelah I

“ cantek kan budak yang gedik 2” hahaha

Cantek sangat U tawwww!! Gedik sangat U atas pentas. I rase macam nak lempang U laju-laju taw. *kejam . ( Agaknye kalau Fatin Liyana baca nie mesti dia sentap )

Mase part U 2 , I senyum jea tengok U duk gedik sane gedik sini . Hahaha. Diva sangat U. Tapi kenape U tak nyanyi ? Atau I yang tak perasan ? Nak gak dengar suara merdu U. Part yang U duduk atas kusi sambil wat gaya model tu ayu sangat. I macam nak muntah tengok taw. ( sila sentap Fatin Liyana ).

Ok, korang tak percaya Fatin Liyana masuk teater ?

320519_160480387371942_100002299465806_305467_1471545987_n
( gambar aku curik dalam FB nie . Mintak halal yer tuan punya gambar )
Fatin Liyana paling hujung tu ha. Yang pakai baju pink tudung hijau tulah. Tudiaa! Kecik jea gambar dia . ( Tak puah ati )

Ok fine ! Arap je time nie aku tak tahu tu Fatin Liyana kan. Lau tak mesti aku dah zoom in muke dia besar2.

Korang nak tahu teater Fatin Liyana dapat tempat keberape ? ce teka cepat ? Tak dapat no. pun. Kesian fatin Liyana . Hahaha. Ok aku pelawok.

Yang sebenarnya , teater Fatin Liyana dapat TEMPAT PERTAMA!!

Seyes nie tak tipu pun. Tak caye tanye fatin liyana sendiri. fatin Liyana wakil kolej dia lah iaitu kolej KTDI. Kelas kau fatin liyana. Aku pulak baru sekarang tahu Fatin liyana nie warga UKM. wuwuwuwu~~ Sorry fatin liyana I dah lama tak blogwalking apetah lagi masuk blog U.

Walaupun aku agak sentap sebab dapat tahu tu fatin liyana lepas aku balik kolej aku, member aku yang tak tengok langsung sketsa tu lagi sentap sampai jerit2

“ uwaaa, ruginyeee tak p tgk fatin liyana tadi” sambil hentak2 meja.

Ok, ternyata fatin liyana sangat hot dalam kalangan lelaki. kih3.

Screen shot 2011-05-05 at 10.05.02 AM
Nilah fatin liyana yang hot tu kalau ada lagi yang tak kenal. ( fatin I pinjam gambar U k. Mintak dihalalkan. hehe)

p/s : Mahu tahu lebih lanjut sal sketsa nie sila rujuk retis hot fames cantek si fatin liyana gediks. ( gediks dalam sketsa je pun )

Nak terus ke blog fatin liyana sila tekan mane-mane nama beliau yang aku mention. okbaii…

Salam 1Malaysia.