Assalamualaikum w.b.t

Semalam kan lelaki macho tu dia tengok cite ‘sekali lagi’. Dah lama sebenarnya dia teringin sangat nak tengok cite 2 tapi xdapat pengedar plak. Semalam akak dia copy ngan member kat ofis pastu cepat2 lelaki macho bukak pendrive. Lam pendrive 2 ada cite nurkasih ngan Sekali Lagi. Lelaki macho tengok cite nurkasih dulu ngan tidak berperasaan.

“ mcm x best sangat cite nurkasih nie” kate lelaki macho.

Lepas 2 dia  tinggalkan cite nurkasih 2 camtu jek bia akak dia tengok sensorang.

Lepas nurkasih habes, cepat2 dia p tekan cite ‘sekali lagi’ dengan amat rakus sekali sambil menguatkan volume sehingga ke 100% uolss..

lepas 2 dia boleh lak duk depan2 laptop macam nak je masuk dalam laptop 2 kan.


Lisa Surihani kenapa awak cantik sangat ha?

Tibe kat part yg Arman gigih berusaha cari Amy merata-rata tapi tak jumpe 2 lah lelaki macho macam agak sedih. Nak j lempang lelaki macho laju-laju kan. Ape kes nie tgk cite melayu pun nak nanges.

Pastu part yg Arman dah jumpe Amy tapi Amy taknak cakap ngan dia 2 pun sedih sangat tawww… Kecian sangat kat Arman 2.. Dah r kena marah kat Sheila… Arman tataw pape pun.. Kesian dia… Naseb Amy ada mempertahankan Arman.. **sambil nanges..

Part seterusnya .. Yang nie lagi r lelaki macho nanges kawkaw punyerr… Part yang Sheila mengamuk hentak2 kerusi yang marah kat Amy supaye jangan jumpe lagi ngan Arman 2.. Kecian Amy… Pastu Mama Arman tibe muncul memulihkan keadaan dan meminta maaf kat Sheila sepenuh hati dan perasaan..

Mama Arman cite ngan panjang lebar tentang apa yang berlaku kepada Arman.. Camne Arman kena penyakit otometik 2 dan seumpamanya.. Otometik la sangat kan Arman? Haha…

Ok… dan part seterusnya paling sedey nie… Masa Amy suh Arman datang kat playground n Amy gtaw Arman yang Arman 2 Ayah dia…

“ betol awak ayah saya “ sedih Amy..

“ amy jgn nages dah .. Ayah ada kat sini.. Mama pun ada kat sini.. Ayah datang nak bawak Amy balik “ Arman pujuk Amy supaya jangan nangis lagi.

“Mama. boleh tak kalau Amy jadik anak Arman? Auntie pun bagi. Mama boleh jadik nenek kalau Mama nak maen sekali.. Bolehhh takkkkkk???” ngade si Arman nie..

~~~~~agak gigih saya copy dia punya skrip ok~~~~~~

Nanges2 taw si lelaki macho nie tengok cite ‘ sekali Lagi’

nasib la pengakhiran dia heppy. Hoho. Lau pengakhiran dia sedey mesti lelaki macho kering airmata.. Hahaha… Okbai…

Lelaki macho jugak terharu bila OST lagu Sekali Lagi dimainkan :-

Tidak ku sangka kau pergi jua

Tinggalkan kusendiri

Yang tinggal hanya serpihan cintamu

Ku dakap selamanya…

Cinta antara kita terlerai sudah

Impian kau dan aku

Takdirnya kini ku terima

Cinta itu milik kita

Tak bisakah cintaitu?

Tak bisakah sayangitu?

Kerana kau milliku kau kekasihku

Hanya yang ada di dalam diriku

Kerana kau ku sayang

Kau kunci cintaku

Kau bawaku ke dalam duniamu

JUm layan sama2 lagu nie

P/ S : Credit untuk Lisa Surihani si Mama penyayang, Mia Sara Nasuha si budak kecik comel yg pandai rase macam nak lempang je dia  dan Shaheizy Sam si pengidap otometik yang telah membuatkan lelaki macho nanges tak hengat .. Hahahaha… Kredit untuk Mama Arman jugak yang dapat menerima kembali Sheila dan Anaknya, Amy..

Kepada lelaki macho lain, adakah anda menangis macam lelaki macho diatas apabila menonton ‘ Sekali Lagi’ ?? Mesti ade kan? ceh xnak ngaku plak.

12 Comments

  1. aku dah download citer ni...tapi tak hadap lagi nak tengok..best ke wei?? aku citer2 camni kureng sikit..haha

    ReplyDelete
  2. hehe~aah..sdey cter nie..tp best :)

    ReplyDelete
  3. kalo aku tengok tak nanges means that aku tak macho la?? uwaarggh!! siyes, aku taktau sedih ktne..Tp ok la cter nyer. Yg pasti, adik Mia Sara comei giga!!!! Geram...grrrr

    ReplyDelete
  4. saya tak macho so saya tak nanges la..

    ReplyDelete
  5. kalau betul2 feel mmg sedih kan :D best cte ni hehe

    ReplyDelete
  6. huhuhu.... kannnn... sedihhh kannnnn... part mia sara kene marah tu memang sdih sangat2.. and part kat playground tu kan.. huhuhu.. sedih3.. =")

    ReplyDelete
  7. ni yg xbest nih....komen xreply..ni yg nak nanges ni (macho)

    ReplyDelete
  8. sedey woooo..pompuan macho pn nanges tgk.

    ReplyDelete
  9. admin ki ngacookk ...KOe due kontol kok nangesss...

    ReplyDelete
  10. Gak jelas koe admin..

    ReplyDelete