Assalamualaikum.

Agak pending entri nie sebab kejadian nie sudah lepas namun HH nak gak post kat sini sebab HH nak kongsi sesuatu yang menarik kat semua.

Nak dengar x nak dengar x nak dengar x nak??? x nak?? ok. Tak nak sudah. Sila baca kalau x nak dengar.

Hari 2 iaitu hari Rabu barunie HH telah melawat Sekolah Saujana Impian kat Kajang 2. Kami telah ditugaskan untuk menjadi fasi bagi pelajar2 Tahun 5 sekolah tersebut yang memilih Green Rose sebagai aktiviti kokurikulum mereka.

Ape itu GREEN ROSE???? Projek koke yang HH masuk kat UKM nie lah( Nak taw lebih lanjut sila google search sekarang) larikkk.. muahaha

Nak tahu HH wat ape kat sana?? Haha.

Gambar di bawah boleh menjawab soalan anda.

 

DSC00470<---- kami ajar diorang wat seni bunga tekan

 

DSC00531

 

DSC00532<—budak2 excited sebab HH amek gambar curi diorang

Oleh sebab HH mengambil gambar2 nie maka HH x dapat mempamerkan gambar hensem HH kat cini. Lailailai..

Suke taw layan budak2 nie. Speechless kejap bila dia panggil HH cekgu. Huhu. Arap masin la mulut budak2 nie kan.

Eh satu lagi nak gtau budak2 sekolah nie amat sopan sangat. Bila diorang selisih ngan kami, diorang tunduk muka tandak hormat sambil tangan kat dada dan bagi salam camnie ha

“ Assalamualaikum Tuan”

“Assalamualaikum Abg”

Waa, tabik spring r wat guru besar sekolah nie dan guru- guru sebab leh pupuk sikap memberi salam kat tetamu macam kami dekat budak2 nie semua.

Seingat zaman HH sekolah ri2 pun xda nya nak bagi salam sambil tunduk hormat n tangan kat dada cam2 kat guru mahupun tetamu yang datang melawat sekolah.

HUHU. weyh budak.. Kamu buat Cikgu HH, eh salah , Encik HH, eh x sesuai , Abang HH SENTAP ok..!!!!  Miahahahaha….