dinner malam percikan seni

malam yang x vough pun.... 
kami pakai pun ala kadar jea...
x da bajet nak pakai ikot tema sgt... tema pun ROCK GLAMER...
mau j nak dress mcm Fizal Tahir..

aku sendiri just pakai kemeja itam yg ad lawa la bagi aku, jeans itam n kasut putih bersih... 
 
Pepun best gak sebb kami makan free.. haha... tipula.. bukan free sgt.. tp rm15.. tp kami x baayr pun lagi.. haa . ni nak kire camne nie.. 
nasik dah makan tp duwet x bayar ag..

layanan diaorg bagi pun best... 
nasik habis dia tambah lagi.. 
g2 gak ngan lauk pauk n air ijau...

berbaLoi gak r bayar 15 hinggit!!

sambil tgk ARTISUKMA UKM perform sambil makan..
macam2 persembahan diorang wat spt tarian, nyanyi, nasyid dan sebagainya..

tp antara bayk2 persembahan aku agak tertarik ngan 1 persembahan yang sgt feeling g2.. 
persembahan oleh lect. FSSK yang menyanyikan lagu ALLEYCAT.. wah, bessstttt sioott...
feeling habes seisi dewan diam.. 

lect, ni OKU.. dia buta.. ak mmg slalu nampak dia ngan tongkat dia kat fak.. tp  x taw plak dia lect kat fak aku.. 

salute r ngan sore sedap dia...
pas dia abes nyanyi aku ciap sorok sekuat hati..
mmg best dia nyanyi betol x tipu....

eh gelap nyer dewan nih... tlg bukak lampu.. tlgg...

haaa... ad gaye rock x?? x de kan?? da agak dah


hoho... spek ni hanyalah pinjaman semate mate..

nilah tuan punyer spek.. Mek Da yg vough
dimalam 2.. ciap ad bling2 ag tas kple

akulah pujaan MAlaya..

Ajis ( YDP silat cekak) dan fotographer pada malam 2.. kah3..

PEACE... 



Ajis serius giler tgk artisukma UKM menari tas pentas...
dan lam kul 12 am camtu jugeks kami pun pulang... tp x terus balik kolej taw...
kami pegi KTHO dulu.. 
sebb kami dah mula lapar balik daaa... haha..( perut ape nihhh??)
Tag : Apih Apijo
0 Komen untuk "dinner malam percikan seni"

Back To Top