Senarai Lagu OST Upin Ipin Keris Siamang Tunggal 2019

Baru-baru ini aku berkesempatan menonton filem Upin & Ipin Keris Siamang Tunggal di pawagam. Nasib baik ada sorang budak office yang berminat nak tengok maklumlah cerita kartun tempatan mana la depa nak layan. Bila ajak te…

Mini Family Gathering @ Quinara Resort, Kuala Terengganu

Assalamualaikum guys. Dah sebulan lebih blog tak berupdate. Nak mulakan ayat pun dah tak ingat lagu mana =P. Jom kita throwback bulan Februari lepas punya cerita. Aku berkesempatan balik kampung cuti CNY. Balik je kerja hari…

Percutian 4H3M Melawat Tempat Menarik di Yogyakarta 2018

Harini nak share dengan korang pasal company trip tahun lepas iaitu percutian 4 hari 3 malam melawat tempat-tempat menarik di Yogyakarta. Tahun 2016 lepas ke Bandung( entri Bandung ), tahun 2017 ke Beijing ( entri Beijing ), tahu…

Chit Chat Steamboat & Grill Murah di Putrajaya @ Cyberjaya

Sebelum ini dah pernah share mengenai steamboat murah di Cyberjaya , harini nak share pula satu tempat makan steamboat & grill murah berdekatan Putrajaya iaitu Chit Chat Steamboat & Grill . Lokasinya di Astana Banquet Ha…