T-shirt Printing Online di Printcious Malaysia

Normally korang beli t-shirt dekat mana ye? Aku kalau nak beli t-shirt, aku suka beli online je. Size aku pulak memang senang sangat nak cari. Saiz S kot. Yang tak best bila beli online, t-shirt tu tak exclusive la. Nanti confirm mesti ada orang lain juga yang pakai design t-shirt yang sama. Selalu kot aku terjumpa orang pakai baju sama macam t-shirt yang aku beli. Terus lepas tu dah tak confident nak pakai lagi kahkah over betoi kau nie Apijol oi.


So, bagi mengelakkan perkara itu dari berlaku, Printcious Malaysia ada penyelesaiannya. Korang bebas design t-shirt korang sendiri. Nak letak gambar korang sebijik pun boleh sangat Printcious Malaysia boleh buat juga wow sangat kan. Pendek kata, Printcious ini merupakan customized t-shirt printing malaysia yang boleh menyelamatkan korang dari memakai baju yang sama dengan orang lain. –.-


print tshirt at printcious


Macam-macam la idea melalui t-shirt printing nie yang korang boleh buat. Contohnya, korang boleh bagi dekat kawan-kawan korang sempena birthday, convocation, wedding, etc. Then korang design je sendiri t-shirt tu. Nak letak caption happy birthday my best friend semoga panjang umur murah rezeki ke, selamat pengantin baru semoga kekal bahagia hingga ke jannatul firdausi ke, nak wish selamat berjaya dapat kehidupan yang penuh cabaran dan dugaan semualah boleh di Printcious yang bolehlah dikategorikan sebagai t shirt design maker malaysia.


tshirt couple at printcious


Untuk yang suka ber-sweet dengan pakwe/makwe, boleh lah buat t-shirt couple konon koranglah couple yang paling bahagia abad ini. Korang design la baju sendiri nanti boleh pakai sekali masa keluar dating.


Bagi yang berkeluarga, silalah buat untuk pasangan dan anak-anak. Kan comel bila korang dengan anak-anak keluar pakai baju sama je semua. Nak trace mana anak kau pun nanti senang kalau dia hilang. Tidak perlu lagi membuat pengumuman kehilangan anak. =P


jom hadiah printed tshirt untuk yang tersayang


Ini contoh design graphic tee yang terdapat di Printcious Malaysia. Mungkin boleh dijadikan inspirasi untuk korang dalam membuat design yang cantik-cantik.


graphic tee di printcious


Apa Special Sangat T-shirt di Printcious nie ye?


Okay mari nak explain dekat korang mengenai kelebihan t-shirt di Printcious nie.


1) Vibrant printing

Mempunyai beberapa pilihan warna yang menarik. Printing yang tahan lama menggunakan sublimation ink.


tshirt best di printcious


2) 95 % Polyester, 5% Spandex

Polyester punya kain bagus sebab tak strecth, tak menyerap peluh, tak panas and merupakan fabric yang sangat selesa dipakai.


best tshirt at printcious


3) Wide –Cut Arms

Bahagian lengan t-shirt pun just nice. Takdelah ketat sangat takdelah longgar sangat. Sesetengah orang tak suka cutting lengan terlalu ketat sebab boleh membantutkan ruang pengudaraan.


kelebihan tshirt printcious


Cara Design T-Shirt di Printcious Malaysia


Memang sangat mudah ye cara untuk design t-shirt di Printcious Malaysia. Korang boleh terus upload gambar/icon dari laptop or phone korang.


cara design tshirt online at printcious


Contoh macam gambar bawah nie. Aku upload gambar masa di Lombok. Tapi nie testing je. Takkan la aku nak letak design gitu di t-shirt aku. Then boleh pilih perkataan apa yang korang nak letak and tulisan yang macam mana pun boleh pilih. Be creative okay. Jangan malukan diri sendiri kahkah. =P


design baju mudah di printcious malaysia


Sebelum nak membeli, make sure baca dulu feedback dari customer diorang. Baru lebih confident. Maklumlah sekarang banyak online shop yang tidak menjaga kebajikan pelanggan. Mostly feedback customer di Printcious Malaysia semua positif.


good review from customer printcious


Mengenai delivery pula, untuk semenanjung Malaysia hanya RM8.00 sahaja (within 3-7 working days) and luar semenanjung pula hanya RM18.00 sahaja (within 3-7 working days). Yang syoknya, FREE delivery untuk pembelian RM50 dan keatas (semenanjung Malaysia sahaja).


So tunggu apa lagi guys. Marilah kita printing baju secara berjemaah di Printcious Malaysia.


“ If you are looking for best corporate t-shirt printing, don’t forget to contact them. Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, malaysia photo booth rental is your best entertainment. Don’t miss to click here too Button Badges Malaysia, Bulk Order Color Mug, Bulk Order Magic Mug, Bulk Order Lanyard, Bulk Order Mousepad. They also welcomed any sponsorship to get sponsor for their event. Don’t miss out to grab this big opportunity by click here Sponsorship for Event

0 Komen untuk "T-shirt Printing Online di Printcious Malaysia"

Back To Top