loading...

Promosi Produk Bayi Sempena Lazada BIG BABY FAIR 2017

Nak kongsikan berita baik kepada parents diluar sana terutamanya mereka yang mempunyai baby atau bakal menimang cahaya mata, korang dah membuat persediaan untuk menyambut kehadiran bayi korang? Sudah menyediakan keperluan bayi? Lazada ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fair” yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini.

 

Korang boleh menikmati tawaran terbaik dan harga yang sangat menarik bagi pelbagai jenis produk bayi! Dengan peningkatan kos sara hidup, korang sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Maka, pilihan yang bijak mestilah membeli di Lazada kan? Tak payah susah payah keluar rumah. Boleh membeli hanya di hujung jari sahaja pelbagai barangan bayi korang dengan harga yang berbaloi sungguh. =D

 

LAZADA BIG BABY FAIR 2017

 

Korang berpeluang menikmati diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi. Antara jenama terkemuka yang para rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi.

Huggies juga menawarkan harga diskaun sehingga 43% untuk kesemua jenis lampin bayi. Menarik kan?

 

LAZADA BIG BABY FAIR 2017

 

Tanpa perlu keluar dari rumah, anda boleh membeli belah barangan bayi dengan mudah di Lazada Malaysia. Ini termasuklah menawarkan kepada para pelanggannya dengan cara pembayaran yang pelbagai.

 

LAZADA BIG BABY FAIR 2017

 

Bukan sahaja korang akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi korang juga boleh mengharapkan penghantaran percuma apabila korang membeli produk terpilih! Korang juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia.

 

Diskaun 80% pelbagai barangan bayi, diskaun 43% untuk lampin bayi, penghantaran percuma, berpeluang memenangi hadiah pulak. Nah, apa lagi yang korang nak? \0/

 

Lazada Big Baby Fair Blogger Contest

 

Blogger-blogger Malaysia juga berpeluang untuk memenangi Lazada Malaysia shopping voucher dengan menyertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest. 6 Blogger bertuah berpeluang memenangi voucher membeli-belah Lazda Malaysia bernilai RM500 setiap seorang. Lazada Big Baby Fair Blogger Contest bermula pada 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017.

Sila ke http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ untuk maklumat lanjut.

Tunggu apa lagi, inilah masanya untuk membeli-belah!
Layari Lazada Big Baby Fairsekarang.

 

LAZADA BIG BABY FAIR 2017

 

Selamat membeli belah & selamat menimang cahaya mata buat parents yang baru dapat baby. =D

4 Komen untuk "Promosi Produk Bayi Sempena Lazada BIG BABY FAIR 2017"

peluang terbaik beli paada kempen nie

Baru p tengok tadi, rambang mata!
sambung malam nanti pula =)

jom shopping brangan baby . hehee kawan dah nk bersalin.. elok gak bagi hadiah ni

basnyak dah membeli hari tu.. tiris pokett.. hihihi

Back To Top