loading...

Original Durian White Coffee,Penggemar Durian Kena Cuba!

Rasanya bukan aku sorang yang baru tahu mengenai kewujudan kopi berperisa durian nie. Iye, memang dah ada dijual di pasaran Malaysia pun kopi berperisa durian tu weh. Nama dia Durio-Original Durian White Coffee.

 

Aku memang penggemar durian. Memang berbaloi la cuba Durio nie. Lagi-lagi kalau korang penggemar kopi + durian, memang tak menyesal la beli Durio buat stok dekat rumah. Sekotak Durio ada 10 sachet. 1 sachet bersamaaan 20g. Nak tunggu musim durian pun lambat lagi, marilah kita pekena dulu Durian White Coffee. =P

durio durian white coffee

 

Apa yang istimewanya Durio Coffee?

 

  • 100% pure Malaysia Durian
  • Durian jenis D24 & Musang King
  • Features at Perfect 2016 World Team Table Tennis Championship
  • Lulus sijil HACCP, ISO, GMP dan semestinya HALAL. Boleh diminum tanpa was-was

 

durio durian white coffee review

 

Balik kerja, aku pun try la 1 sachet Durio buat teman berjaga malam hehe. Memang terasa la aroma durian dia. Harum je bau durian, hanya penggemar durian saje yang tahu hehe. Lagi-lagi bila diminum panas-panas. Dapnya! =D

 

review durian white coffee malaysia

 

Nature Goodness their advantage as raw material (100% Malaysian Durian, the best in the world) provider embark on their own R&D and produce coffee mixed with real durian that provide distinctive fruity aroma you can't hide. The fruit’s flesh is freeze dried and made into a powder and added to the highest grade Ipoh white coffee blend.

 

durio durian white coffee di Malaysia

 

So, mana nak dapatkan Durio nie?

 

Korang yang berminat untuk mencuba Durio Coffee, bolehlah dapatkan secara pembelian online di www.tryandbuy.my. Harga asal ialah RM 28.80. But sekarang ada harga diskaun iaitu RM 18.80 sahaja instead of RM 28.80. Kan dah jimat RM 10.00 dekat situ.

durio durian white coffee_1

 

Kusyuk menyiapkan blog post sambil ditemani secawan Original Durian White Coffee. Segar terus mata aku hehe. Korang penggemar durian kena cuba tau!

 

review durian white coffee durio

 

Be warn! Never drink it in the Hotel/Restaurant.

3 Komen untuk "Original Durian White Coffee,Penggemar Durian Kena Cuba!"

Fuhh kopi pun dah ada yang berperisa durian sekarang. First time dengar ni, nanti boleh lah cuba pulak :)

macam mana ehh rasanya.. Kopi + durian.. hmm xdpt bayang kan..

tq singgah blog Qekra yer ;)

macam pelik je..coffee ngn durian..huhu

Back To Top