loading...

Gogoprint : Servis Printing Online Popular di Malaysia

Harini nak share dengan korang semua mengenai 1 website best yang menawarkan perkhidmatan online printing iaitu Gogoprint Malaysia. Dengan kewujudan Gogoprint Malaysia , korang dah tak perlu lagi start enjin kereta untuk ke kedai printing sebab semuanya boleh dilakukan di hujung jari. Power kan? Harga yang ditawarkan juga memang murah sangat. 1 keping name card baru berharga RM0.02. Tak murah lagi ke macam nie?

 

servis di gogoprint malaysia

 

Servis Printing di Gogoprint Malaysia

 

Antara servis yang terdapat di Gogoprint Malaysia ialah, 

  • Business Card
  • Leaflets
  • Presentation Folder
  • Gift Vouchers
  • Tags
  • Flyers
  • Booklets
  • Table Tents
  • Stickers
  • Greeting Cards
  • Invitation Cards

 

Kelebihan Gogoprint Malaysia

  • Penggunaan kertas yang berkualiti tinggi dengan harga yang MURAH.

harga printing di gogoprint

  • Quotation boleh siap dengan kadar segera
  • FREE delivery seluruh Malaysia

kelebihan gogoprint malaysia

  • Boleh siap dalam masa 24 jam. Korang order harini, esok pun boleh siap
  • Proses ordering yang mudah
  • 24 hour availability. Dah nama pun online shop kan, of course lah dibuka 24 jam. Kalau nak call team diorang, boleh call dari 9.00am – 6.00pm setiap hari.
       

4 Langkah Mudah print Online di Gogoprint Malaysia

 

Sekarang nak ajar korang cara membuat ordering di Gogoprint Malaysia. Aku tunjukkan contoh pembelian business card di Gogoprint Malaysia.

 

business card murah di KL

 

1) Pilih produk & Cek Harga Produk

  • Masuk website Gogoprint Malaysia, pilih servis yang korang nak. Kalau nak buat name card, boleh tekan SINI.
  • Pilih formats, kertas, warna, etc.

cara beli di gogoprint

  • Pilih kuantiti & tarikh untuk delivery. Kalau nak cepat siap, bayaran yang dikenakan pun lebih tinggi lah ye.

harga business card di gogoprint malaysia

  • Kemudian dah boleh finalise name card korang. Cek balik file format, pages, colors, paper, quantity etc.
  • Dah finalise, boleh tekan butang Add To Cart.

cara beli di gogoprint_2

  • Bila items dah masuk dalam shopping cart, and korang pun dah confirm, boleh tekan proceed to checkout.

cara beli di gogoprint_3

  • Sebelum membuat pembayaran, korang diminta login dahulu atau sign up sekiranya korang masih belum mempunyai account. Simple je cara nak buat account. Boleh rujuk gambar bawah nie.

cara beli di gogoprint_4

 

2) Buat pembayaran

  • Dah selesai registration process, korang dah boleh buat pembayaran. Ada 3 cara pembayaran iaitu via internet banking, debit/credit card & offline bank transfer. Pilih la option mana yang memudahkan korang. =D

 

internet banking gogoprint malaysia

 

3) Upload files

  • Kalau korang ada artwork sendiri, boleh upload
  • Kalau takde artwork, boleh mintak diorang designkan. Cakap je korang nak design yang macam mana
  • Dah upload gambar, silalah tekan confirm & upload files. Selamat menunggu barang korang sampai ye hehe

4) Receive the Products

  • Paling best, delivery adalah PERCUMA
  • Delivery via Aramex & motorcycle messenger
  • 24 hour production available (1 day production + 1 day shipping)
  • Tracking code akan diberikan untuk memudahkan korang trace bila barang sampai

 

Mudah betul kan servis printing di Gogoprint Malaysia. Jangan lupa cuba tau. Gerenti puas hati!

3 Komen untuk "Gogoprint : Servis Printing Online Popular di Malaysia"

bagusnya lepas ni tak payah nak beratur tak payah nak drive cari parking...

semua online memudahkan

Ya.

Aku pun dah guna dah.

Back To Top