Harini nak berkongsi dengan korang semua pasal satu syarikat tempatan yang supply compatible toner untuk kebanyakan jenama percetakan komersial masa kini seperti Samsung, Canon, Brother, Fuji Xexor and etc. Nak dapatkan dekat mana lagi kalau bukan di Appletoner.com. Selain HP ink atau brand popular lain untuk kegunaan dirumah atau di pejabat, Appletoner.com juga menawarkan reben, filem, printer dan turut menyediakan machine servicing as well. All in one! \0/

 

Essentially, fokus utama dekat Appletoner ni untuk memenuhi keperluan harian household printing. Pricing original toner printer boleh mencecah beratus ringgit (yes, ada juga yang less daripada seratus ringgit juga), tetapi an adapted one lebih jimat dan menguntungkan.

 

Bercakap pasal adapted toner printer ni, betul ke semua toner compatible dengan printer yang ada? Apa yang di tulis di FAQ page diorang, toner printer yang ada ni semua dibuat sesuai dengan main market printers yang ada.

 

Kalau korang nak tau, replicate HP ink toner printer ni boleh digunakan dengan printer HP sedia ada. Apa beza adalah original toners ni dihasilkan sendiri oleh kilang brands tu sendiri macam HP, Canon dan Samsung, tapi compatible toner dihasilkan oleh third party. Everything is new, cip dan catridge. Diorang tidak menjual produk recycled, refilled or remade. So dont worry okey. Toner diorang semuanya high printing quality dan dihasilkan sama dengan yang original.  

 

beli hp toner cartridge

 

Website Appletoner cukup sistematik, tersusun dan mesra pelanggan. Produk disusun mengikut kategori and terdapat fungsi carian untuk memudahkan korang membeli toner yang diinginkan. Just taip jenama dan nombor siri, semua jenama dan no siri yang berkaitan akan terpapar. Dah boleh jimatkan masa korang kan? Aku sendiri dah masuk website diorang. Ada la jugak beberapa ketul toner cartridge yang office aku guna. Gatal je tangan nak mintak quotation dari diorang nie haha. Kau tunggu ye Apple Toner! =D

 

Yang lagi best, Appletoner provides warranty setahun untuk semua product mereka. Diaorang juga offer overnight delivery service, dengan syarat order dibuat sebelum pukul 2 petang. Ni screenshot their Shipping Info.

 

shipping apple toner

 

Lepasnie boleh la try order toner cartridge printer dekat office di Apple Toner pulak kan? Dari segi harga dah cun melecun tu. \0/

4 Comments

  1. Info menarik..harga toner mmg mahal

    ReplyDelete
  2. Makin mudah nak shopping toner lepas nie.. terbaikkk

    ReplyDelete
  3. http://darwizzasia.com/toner-printer/

    beli kat sini murah ..

    ReplyDelete