loading...

Saranghae Soap-Sabun Untuk Kulit Muka & Badan

 

Assalamualaikum,

 

Nak share dengan korang mengenai satu produk terbaru iaitu Saranghae Soap. Nie bukan produk dari Korea tau. Nama je ala-ala Korea sikit hehe. Saranghae Soap merupakan produk sabun tempatan yang sesuai untuk kulit wajah and untuk tubuh badan juga. So tak payah dah pakai sabun berlainan untuk apply di muka and tubuh badan korang. Bau pun harum semerbak. Masuk je bilik air memang Saranghae Soap ni yang berbau dulu. =P

 

 

Jpeg

 

Dah kerat siap-siap dah Saranghae Soap letak dalam bilik air. Maybe boleh tahan lebih sebulan kot. Berbaloi jugak kan. Sabun ni tak berbuih sangat as aku pun tak gemar sangat sabun yang jenis berbuih je lebih tapi wanginya & kesannya tidak kemana pun.

 

Jpeg

 

So far dah pakai sabun Saranghae Soap almost 5 hari. Alhamdulillah. Jerawat 2 3 bijik dekat muka nie dah terbantut tumbesarannya. Let say malam nie apply Saranghae Soap dekat muka, pagi besok jerawat dah makin mengecil. Then slow-slow lenyap (sambil melihat muka di cermin dalam bilik ye). Bila apply dekat muka, kulit muka of course la jadi lembut and wangi. Rasa macam nak ciom pipi sendiri je kahkah. In Sha Allah dengan penggunaan yang konsisten, siapa tahu masalah kulit wajah korang akan dapat diatasi kan? Belum cuba belum tahu. \0/

 

Antara Kelebihan Saranghae Soap

 

  • Merawat gatal-gatal pada wajah, mata, hidung akibat resdung
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih
  • Mengatasi masalah kulit wajah yang berminyak
  • Melembapkan kulit yang kering hingga bersisik
  • Menambahkan seri wajah
  • Memutihkan dan menggebukan kulit
  • Melembut dan melicinkan kulit
  • Memudarkan parut akibat jerawat, luka, demam campak, dan lain-lain
  • Merawat masalah panau
  • Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
  • Mengecilkan liang pori yang terbuka
  • Memudarkan garis-garis penuaan diwajah

 

Cara Penggunaan

 

Cuci muka atau badan anda hingga berbuih, biarkan sekurang-kurangnya 1 minit kemudian bilas dengan air suam atau air bersih.

 

Kandungan

 

• Collagen

• Madu Lebah

• Air Zam Zam

• Susu Kambing

• Minyak Zaitun

• Sabun ini juga telah dibacakan dengan ayat-ayat Al Quran khusus untuk kecantikan dan kesihatan kulit serta wajah. In Shaa Allah guna dengan yakin dan mohon pada Allah semoga sembuh daripada segala masalah kulit. Semua adalah dengan izinNya.

 

Harga RM38 SAHAJA
Postage SM +RM7
Postage SS +RM11

Whatsapp/Call
012-695 8106 (Intan)
011-2645 4765 (Hazirah)


Nak tengok testimoni-testimoni best dari pengguna Saranghae Soap, boleh follow instagram diorang okey (@saranghaesoap).

1 Komen untuk "Saranghae Soap-Sabun Untuk Kulit Muka & Badan"

Back To Top