Penapis Air Terbaik Pilihan Ramai

Assalamualaikum,

Harini nak berkongsi dengan korang semua mengenai 1 penapis air terbaik pilihan ramai pada masa kini. Penapis air tersebut tak lain tak bukan ialah Penapis Air CUCKOO. Sebab apa aku cakap terbaik? Sebab dekat office aku pun pakai CUCKOO dah sekarang. Of course lah terbaik kan! Gigih tau pergi pantry semata-mata nak ambil gambar penapis air CUCKOO. –.-

 

Jpeg

 

Kau tengok la tu. Dah ada penapis air CUCKOO terus cerek elektrik diabaikan haha. Actually CUCKOO nie diorang baru pasang dekat pantry. Seronok officemate bila ada CUCKOO. Asyik refill air je kan. Tak payah susah-susah dah nak jerang air dalam cerek elektrik. Air pun semestinya bersih yakni bebas daripada kuman, beralkali dan bermineral. \0/

 

image (3)

 

Korang yang mementingkan kesihatan tubuh badan for sure mementingkan juga pengambilan air bersih yang cukup kan? And of course kena berhati-hati apabila memilih sumber air sebab mostly sumber air di negara kita mengandungi 7K (Karat, Kuman, Klorin, Keladak, Kimia, Keruh, Kotoran bahan terbuang ke dalam sungai). Jangan sembarangan je minum air paip yang tidak dimasak contohnya.

 

Kelebihan Penapis Air CUCKOO

 

  • Penapis Air CUCKOO No.1 di Korea
  • Rekod jualan pada tahun 2014, 2 minit 1 unit terjual
  • Bermineral
  • Alkaline water
  • 99.99% tiada kuman
  • Air semulajadi
  • Harga Murah & ada ansuran bulanan
  • Jaminan servis 5 tahun 100% PERCUMA
  • Penghantaran & pemasangan percuma seluruh Malaysia
  • Air Alkali. Lebih sihat ( Average ph 7.5 )
  • Lebih Murah (Serendah RM68/bulan tiada panas sejuk dan RM98 untuk panas sejuk)
  • Lebih Jimat (Tiada pembaziran air & lebih jimat elektrik)
  • 37 tahun di Korea dan mempunyai Share Pasaran 75% di Korea
  • Produk dan Filter 100% dari Negara Korea
  • Tukar semua filter dalam masa setahun ( 6 Batang Filter )
  • Mampu milik
  • Cantik, moden & style
  • Direct piping (Tak perlu tambah air)
  • Tak perlu angkat air dari Vending Machine
  • Anak-Anak boleh bawa air bersih dan sihat ke sekolah setiap hari
  • Tak perlu masak air panas
  • Tak perlu simpan air dalam peti sejuk lagi
  • Cuci muka dengan air sejuk CUCKOO. Kulit akan licin dan tiada kuman dan tiada klorin yg mempercepatkan proses penuaan.
  • Dapat jaga buah pinggang seisi keluarga.
  • Masak nasi dengan air CUCKOO akan mempercepatkan proses memasak dan nasi tahan pada masa lama.

 

image (1)

 

 

Sebarang Pertanyaan, boleh contact :-

 

Whatsapp/SMS/Call : 012- 714 4768 (Encik Rafi)

Pembelian Online : ESHOPCUCKOO 
Details Product : Jenis-jenis penapis air Cuckoo

 

Jom dapatkan Penapis air CUCKOO!

3 Komen untuk "Penapis Air Terbaik Pilihan Ramai"

ada juga pernah dengar jenama nih.

memang antara yang terbaiklah.

Pernah dengar pasal penapis air ni :D

Back To Top