Assalamualaikum,

 

Minggu lepas aku potong rambut. Sekali bila masuk office boss duk tegur. Macamnie lah dia punya ayat “sorang rambut pacak (officemate sebelah aku), sorang rambut Justin Bieber”. Pastu dia senyum-senyum nakal gitu. Sedangkan aku sendiri pun tak tahu gaya rambut Justin Bieber tu macam mana. Boss aku nie peminat Justin Bieber ke cemana –.-

 

Lagu Justin Bieber my mama don’t like you and she likes everyone, and i never like to admit that i was wrong tu aku tahu la. Mujur aku tak set ringtone Justin Bieber dalam phone aku kang nampak sangat kita obses dengan Justin Bieber kahkah. Pernah jugak terfikir nak set ringtone lagu tu. \0/

 

Untuk menyelesaikan teka-teki gaya rambut Justin Bieber, aku pun bukak la instagram dia kan. Sekali tengok rambut dia lain benor dengan gaya rambut aku. So, marilah kita lihat adakah gaya rambut Justin Bieber dan Apijol sama. Zas!

 

gaya rambut juston bieber

 

 

 

gaya rambut justin bieber

 

 

Rupa-rupanya nya tak sama langsung kot. Of course la rambut aku lagi cantik. Hitam menawan gitu. Tak tahu la kalau sebelum-sebelum ini si Justin Bieber pernah buat gaya rambut macam aku tu kan. Malas nak scroll gambar-gambar lama dalam ig dia. Berpinar mata LOL.

 

Hope one day boss akan realise yang rambut baru aku tak sama pun dengan si Bieber nie. Please jangan samakan kita dengan mana-mana retis lagi-lagi dengan Si Bieber hahaha.

 

Cause if you like the way you look that much,
Oh baby you should go and love yourself,
And if you think that i’m still holding on to something,
You should go and love yourself.

8 Comments

  1. tak minat langsung budak bieber tu

    ReplyDelete
  2. suka lagu jer ...orgnya dan gayanya tak ...hahaha ki ompuan tak leh nak wat shawl justin ...hahahaha

    ReplyDelete
  3. Nampak gaya tu memang tak ada kesamaan langsung

    ReplyDelete
  4. gaya tu dah ada.. hahaha

    ReplyDelete
  5. peminat tegar justin bieber ea.. haha

    ReplyDelete
  6. oo peminat justin ni rupanya.

    ReplyDelete