Best Mens Sport Bags

clip_image002

 

 

Jika wanita memerlukan tips membeli beg tangan atau handbags yang terbaik, kaum lelaki pula harus mengetahui apakah ciri-ciri fitness bags atau the best mens sport bags yang harus mereka miliki. Lebih-lebih lagi mereka yang kerap ke gymnasium untuk melakukan senaman, mereka haruslah membawa segala barangan keperluan yang penting dan oleh kerana itu, sebuah beg yang sempurna harus ada! Apakah keperluan yang perlu dibawa semasa ingin ke gymnasium?

 

1. Tuala bersih

2. T-shirt bersih

3. Selipar

4. Pencuci muka & syampu

5. Botol air

6. Deodorant

 

As for me, aku bukanlah kaki gym sangat pun but for sure aku juga mempunyai satu beg khusus yang boleh memuatkan segala barang keperluan seperti toiletries & barang keperluan yang aku senaraikan di atas. Kebiasaannya beg tersebut akan aku gunakan ketika travel, balik kampung, lepak rumah member atau check in hotel –.-

 

 

clip_image004

 

 

Bagi kaki gym pula, anda pastinya memerlukan sebuah gym bag yang berkualiti. Bagaimanakah cara untuk mengetahui sama ada beg tersebut adalah berkualiti atau tidak? Always go for the best brands! Contoh jenama sukan yang terbaik dan boleh dipercayai adalah Nike, Adidas, PUMA dan Reebok.

 

 

clip_image006

 

 

Second in mind adalah keluasan beg tersebut. Pastikan anda membeli beg sukan yang benar-benar spacious dan boleh memuatkan segala barangan keperluan anda.

 

 

clip_image008

 

 

Yang ketiga, beli beg sukan yang mudah dibawa oleh anda. Sama ada pilihan anda adalah backpack, sling bag mahupun duffel bag. Keselesaan anda ketika membawa beg tersebut adalah keutamaan untuk mengelakkan daripada anda mengalami sebarang kesakitan badan.

 

clip_image010

 

Dan yang terakhir sekali adalah beli beg gym yang versatile atau dengan kata lain, boleh anda bawa bukan sahaja ke gym, malah untuk kegunaan yang lain juga.

 

Selamat membuat pilihan yang bijak!

8 Komen untuk "Best Mens Sport Bags"

cantik sport bag ni akak selalu nk beli tak jadi... hehe kurang budget....

aku pergi gym bawak beg nike galas je..dalam tu ada air, tuala n glove sekali...huhu

Start kumpul duit dari sekarang kak hehehe

Boleh beli online di Zalora

ok la tu boleh sumbat barang

Back To Top