Atasi Kegemukan & Selulit dengan L’arome Apple Stem Cell

Harini nak promote satu produk yang boleh mengatasi masalah kegemukan & selulit anda dengan berkesan sekali inshaallah. Produk tersebut ialah produk L’arome Apple Stem Cell. Yes, produk ini masih baru di pasaran tempatan. Sebab tu korang semua pun mesti belum pernah mendengar mengenai produk ini apatah lagi mencuba sendiri kan? Tadi scroll home instagram, kebetulan Elfira Loy pun terpromote produk ini. Hehe.

larome apple stem cell_6

 

Produk L’arome Apple Stem Cell untuk siapa?


1. Untuk anda yang mengalami masalah kegemukan & selulit semestinya.
2. Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan L’arome Apple Stem Cell sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

Bahan-bahan Utama L’arome Apple Stem Cell


L’arome Apple Stem Cell terbuat daripada stemcell apple dan semestinya bebas daripada bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda.

khasiat larome apple stem cell


Kelebihan L’arome Apple Stem Cell


✔ LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas

✔ SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu

✔ LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari

✔ STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan

✔ APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
✔ Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
✔ Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin.
✔ Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.
✔ All-in-1 bottle – Harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.


7 Khasiat Hebat L’arome Apple Stem Cell


✔ MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)

✔ MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT

✔ MENGHILANGKAN PARUT
✔ MEMBUANG SELULIT
✔ MEMECAH LEMAK
✔ MERATAKAN PERUT
✔ MECANTIKKAN KULIT


Produk L’arome Apple Stem Cell LULUS KKM Ke?


Soalan ini memang sangat popular apabila sesuatu produk kesihatan baru dikeluarkan di pasaran. Sebagai pengguna, kita mesti nak tahu apa status L’arome Apple Stem Cell ini kan? Jangan risau ye sebab L’arome Apple Stem Cell LULUS KKM. So, buang segala rasa waswas anda terhadap produk yang best ini.


larome lulus kkm


Testimoni Produk L’arome Apple Stem Cell


Biarpun L’arome Apple Stem Cell merupakan produk yang baru memasuki pasaran tempatan, namun sudah banyak testimoni pengguna yang berjaya dan feedback positif daripada pengguna L’arome Apple Stem Cell. Terbaik!


testimoni lerome apple stem cell


testimoni larome apple stem cell serum


testimoni larome apple stem cell_



testimoni larome apple stem cell_3


testimoni larome apple stem cell_1



testimoni larome apple stem cell_4

 

 

Cara Penggunaan L’arome Apple Stem Cell


➭ Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.
➭ Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab serum ini panas **
(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rase panas pada bahagian yg telah disapu)Mudah dan senang…
➭ Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu..Senang dibawa ke mana – mana…
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..**
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!

( SEBOTOL UNTUK SEBULAN, bergantung cara guna )
Ada 2 Haruman dalam 1 kotak :
Lemon Grass 30 ML & White Musk 30 ML

Harga L’arome Apple Stem Cell


Harga produk L’arome Apple Stem Cell boleh dapat diconfirmkan lagi sebab berlaku sedikit perubahan harga gara-gara GST diperkenalkan. Tapi jangan risau ya, anda semua masih mampu untuk memiliki L’arome Apple Stem Cell sebab harga memang berpatutan dengan result yang bakal anda dapat. \0/ Untuk pertanyaan lanjut mengenai produk, boleh whatsapp Puan Norma 016-6264435.


Details,
Whatsapp : Norma (016-6264435) 
Website :
http://www.laromeapplestemcell.com/
Facebook : L'arome Apple Stem Cell

4 comments: