Berita baik untuk bakal pengantin area Kuala Terengganu, The 90s Box telah melancarkan pakej pelamin & photobooth yang sangat cantik tetapi murah. Actually business ini ialah business kawan-kawan aku sendiri di kampung. Seriously, idea diorang sangat kreatif dan aku jamin korang semua akan suka & berpuas hati.

 

 

pelamin murah cantik kuala terengganu_Pelamin yang simple & cantik

 

 

pelamin murah cantik kuala terengganuPelamin tema ala garden

 

 

photobooth murah kuala terengganuGuest Book

 

 

photobooth cantik kuala terengganuCandy Buffet

 

pelamin murah kuala terengganuPhotobooth

 

 

photobooth pelamin murah kuala terengganuThe Making of

 

 

Antara pakej menarik photobooth & pelamin yang ditawarkan oleh The 90s ialah,

 


*Pakej Lady Gaga
Photobooth + Guest Book : RM 120



*Pakej Katy Perry
Photobooth + Candy Buffet : RM 170


*Pakej Celine Dion
Photobooth + Guest Book + Candy Buffet : RM 200


*Pakej Miley Cyrus
Photobooth + Polaroid 30pcs : RM 200


*Pakej Beyonce

Photobooth + Polaroid 30pcs + Guest Book : RM 220


*Pakej Rihanna

Photobooth + Polaroid 30pcs + Candy Buffet : RM 270


*Pakej Taylor Swift

Photobooth + Polaroid 30pcs + Candy Buffet + Guest Book : RM 300

 

**Setiap pakej termasuk props tambahan seperti tag stick, frame gambar & bench

 

Sebarang tempahan/pertanyaan mengenai pakej, boleh pm Zack 014-5135897.

 

Instagram : https://instagram.com/the90sbox/

Facebook : https://www.facebook.com/the90sboxs

26 Comments

  1. cantek la..yg atas tu mcm header blog cik kumbng pulak..hihi..

    ReplyDelete
  2. simple tapi kiut miut semuanya..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah ! Murahnyaaaa. Kalau kat KL , nan hado harga macam ni.

    p.s : nama pakej tu kemain sangat. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. boleh recommend dekat kawan2 yg nak tempah pelamin okey :D

      Delete
  4. Hahaha! Yang aku tak boleh blah is nama-nama pakej dia tu. Kalau miley cyrus, ada wrecking ball tak? kahkah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak wrecking ball sekali, boleh aje diorang buat. request je okey. kahkah

      Delete
  5. pakej garden tu simple dan lawa :)

    ReplyDelete
  6. Santek design photo booth awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks berminat boleh tempah cepat2 okey!

      Delete
  7. okay hiasan mmg cantik . dah kenapa nama pakej takleh blah weiii .hahaha

    ReplyDelete
  8. peh nama pakej... ganas giler... artis tu

    ReplyDelete
  9. cantik dan lawa photobooth pelamin ni,, harga murah and berpatutan :)

    ReplyDelete
  10. Nama pakej dia? Hahaha 😂😂

    ReplyDelete
  11. Comel sungguh. Simple and sweet :)

    http://www.kakyongcun.com

    ReplyDelete
  12. amboi nama pakej dia,vavavom sgt awak

    ReplyDelete
  13. Harga utk pelamin macam mana?

    ReplyDelete
  14. Anonymous10 May, 2015

    Kedai kat tganu kt mne..sy duk kt marang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebarang pertanyaan boleh pm Zack 014-5135897 ye :)

      Delete
  15. kat tanah merah kelantan utk aqiqah boleh tak?

    ReplyDelete