Buffet Ramadhan Casa Ombak

Bila baca tajuk entri Buffet Ramadhan Casa Ombak mesti dalam kepala masing-masing terus terlintas ‘boleh try berbuka puasa di Buffet Ramadhan Casa Ombak nie’. Bukan boleh try tapi memang kena try sebab Buffet Ramadhan Casa Ombak menawarkan menu yang sangat lazat dengan harga yang berpatutan untuk hidangan berbuka anda!

 

Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Istimewanya Buffet Ramadhan Casa Ombak ialah Casa Ombak menyediakan buffet stall terbuka untuk anda memilih pelbagai juadah dengan tema ala garden sambil menikmati hidangan berbuka puasa dalam suasana santai. Setelah penat seharian berpuasa, haruslah nak berbuka dengan suasana santai yang boleh menenangkan jiwa.

 

Menu utama Buffet Ramadhan Casa Ombak pula terdiri daripada pelbagai hidangan kampung yang meriah. Korang yang sudah lama tidak merasa hidangan kampung boleh mencuba buffet Ramadhan yang menjanjikan menu kampung yang enak untuk anda. Tersedia juga instant cook stall corner.

 

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak juga berpatutan dan mampu dinikmati oleh anda semua. Inshaallah. Apa salahnya membelanjakan sedikit wang untuk berbuka bersama keluarga dan rakan-rakan. Mesti meninggalkan kenangan yang manis di sana nanti dan pasti anda semua berpuas hati dengan hidangan lazat yang disediakan =D

 

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Dewasa : RM 55.00nett
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun )

Tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page :
Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

P/S : Tempahan boleh dibuat untuk individu, group dan family atau syarikat.

Tempat solat ada disediakan bagi para muslimin dan muslimah. Nak solat maghrib dulu, kemudian sambung menikmati hidangan enak di sana pun boleh.

 

Latar Belakang Ombak Creative

 

Bagi anda yang masih tertanya-tanya mengenai Ombak Creative, Ombak Creative adalah sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.

 

lokasi buffet ramadhan casa ombak

Ombak Creative telah menjalankan pengurusan event lebih dari sepuluh (10) tahun. Team Ombak Creative berpengalaman menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis korporat dan persendirian.

 

Lokasi Ombak Creative terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.

 

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Ombak Creative menyediakan promosi Buffet Ramadan Casa Ombak yang terbuka untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan.

 

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Anda yang ingin merasai buffet ramadhan berkonsepkan ala garden dan menyajikan hidangan ala kampung dengan harga yang berpatutan boleh mencuba Buffet Ramadhan Casa Ombak. Dibawah ini disertakan peta lokasi untuk ke Buffet Ramadhan Casa Ombak.

 

lokasi buffet ramadhan casa ombak

 

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com,Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD.

 

 

Selamat menjalani ibadat puasa !

45 comments:

  1. ramadhan semakin hampir... promosi bergilir-gilir.. :D jazmiimukhtarr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Buffet Ramadhan Casa Ombak tempat yang paling sesuai untuk mereka yang ingin berbuka puasa di luar

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan A-Mubarak buat anda.

    ReplyDelete
  4. Badrul???,?27 June, 2014

    lagu ape ni yg pling best skrang...cuba gtaw tgok bley kita cri...hehehehe...salam smua kwn2...

    ReplyDelete
  5. good luck bro...InshaAllah aku join x lama lagi...

    ReplyDelete
  6. Buffet Ramadhan Casa Ombak wah makan makan, kalau ada yang lanjer, best gak nih.

    ReplyDelete
  7. kenyang sampai ke sahur kalu macam ni

    ReplyDelete
  8. salam ramadan al mubarak dari AUC
    moga ramadan tahun lebih elok dari tahun sebelumnya...


    ReplyDelete
  9. Assalam Terima kasih kerana sudi menyertai contest saya ini, semoga berjaya ya dan selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks pengajur contest. Semoga rezeki ada untuk saya. inshaAllah .

      Delete
  10. Selamat menjalani ibadah berpuasa dan semoga berjaya dlm contest ini

    ReplyDelete
  11. waa terbaik lah bro! salam ramadhan almubarak! semoga berjaya. :)

    ReplyDelete
  12. wahhhh... menu ramadhan... terbaik laaaa... klu ada yang seponser sudi gak datang gagagagaga pettakkk :P

    ReplyDelete
  13. buffet tengok memang best, nak pergi tu tak tahu le macam mana agaknya..punya la jauh.>:D

    ReplyDelete
  14. Salam ramadhan buat semua umat islam. Artikel terbaik bro. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan. Terima kasih Saimi Ramlan. :")

      Delete
  15. woww...cantik brooo..semoga berjaya

    ReplyDelete
  16. Mesti menarik menunya. Tapi saya tak biasa makan lauk byk2... BP kena jaga jg time puasa ni...

    ReplyDelete
  17. huhu... adedeh kalau buffet mst kena mkn banyk on the spot...huuu... perot taleyh nk mkn byk on the spot...lg2 time pose... rugi la nnt..btw gudluck and salam ramadhan HH dah mcm hafiz hamidun plak =p

    ReplyDelete
  18. Salam Ramadhan pada semua.

    ReplyDelete
  19. Tengah carik tempat buffet best. Ary tu ade gak org suggest yg ni. Tapi macam berbelah bagi pulak. Muehehehe

    ReplyDelete
  20. boleh tahan gak ramai yang join nih. hoho

    ReplyDelete
  21. Salam Ramadhan dan semoga berjaya! Dah terbaik!

    ReplyDelete
  22. semoga berjaya dalam kontes ini..

    ReplyDelete
  23. agak-agak ada cendol tak kat sana?

    ReplyDelete
  24. all the best!nice entry..jom berombak..hihi Buffet Ramadhan Casa Ombak

    ReplyDelete
  25. tahniah sbb masuk SEO top 10 lah entry ni.... all the best.... entry saya tak tahu ada kat page berapa hehehehe

    ReplyDelete
  26. tahniah.. semoga berjaya.. ada ranking ni

    ReplyDelete
  27. Mantap dah ni, page 1 tu... Kalau sudi ziarah blog post saya dan bagi sedikit nasihat, http://lamansesawang.com/review/buffet-ramadhan-casa-ombak.html

    ReplyDelete
  28. Good luck ya..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/07/buffet-ramadhan-casa-ombak.html

    ReplyDelete