Bila baca tajuk entri Buffet Ramadhan Casa Ombak mesti dalam kepala masing-masing terus terlintas ‘boleh try berbuka puasa di Buffet Ramadhan Casa Ombak nie’. Bukan boleh try tapi memang kena try sebab Buffet Ramadhan Casa Ombak menawarkan menu yang sangat lazat dengan harga yang berpatutan untuk hidangan berbuka anda!

 

Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Istimewanya Buffet Ramadhan Casa Ombak ialah Casa Ombak menyediakan buffet stall terbuka untuk anda memilih pelbagai juadah dengan tema ala garden sambil menikmati hidangan berbuka puasa dalam suasana santai. Setelah penat seharian berpuasa, haruslah nak berbuka dengan suasana santai yang boleh menenangkan jiwa.

 

Menu utama Buffet Ramadhan Casa Ombak pula terdiri daripada pelbagai hidangan kampung yang meriah. Korang yang sudah lama tidak merasa hidangan kampung boleh mencuba buffet Ramadhan yang menjanjikan menu kampung yang enak untuk anda. Tersedia juga instant cook stall corner.

 

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak juga berpatutan dan mampu dinikmati oleh anda semua. Inshaallah. Apa salahnya membelanjakan sedikit wang untuk berbuka bersama keluarga dan rakan-rakan. Mesti meninggalkan kenangan yang manis di sana nanti dan pasti anda semua berpuas hati dengan hidangan lazat yang disediakan =D

 

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Dewasa : RM 55.00nett
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun )

Tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page :
Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

P/S : Tempahan boleh dibuat untuk individu, group dan family atau syarikat.

Tempat solat ada disediakan bagi para muslimin dan muslimah. Nak solat maghrib dulu, kemudian sambung menikmati hidangan enak di sana pun boleh.

 

Latar Belakang Ombak Creative

 

Bagi anda yang masih tertanya-tanya mengenai Ombak Creative, Ombak Creative adalah sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.

 

lokasi buffet ramadhan casa ombak

Ombak Creative telah menjalankan pengurusan event lebih dari sepuluh (10) tahun. Team Ombak Creative berpengalaman menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis korporat dan persendirian.

 

Lokasi Ombak Creative terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.

 

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Ombak Creative menyediakan promosi Buffet Ramadan Casa Ombak yang terbuka untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan.

 

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Anda yang ingin merasai buffet ramadhan berkonsepkan ala garden dan menyajikan hidangan ala kampung dengan harga yang berpatutan boleh mencuba Buffet Ramadhan Casa Ombak. Dibawah ini disertakan peta lokasi untuk ke Buffet Ramadhan Casa Ombak.

 

lokasi buffet ramadhan casa ombak

 

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com,Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD.

 

 

Selamat menjalani ibadat puasa !