Photoshoot Konvokesyen Oleh HS Photog

 

Salam.

 

Mesti korang bosan gila kan asyik entri konvokesyen je Apijol post hahahak! Jutaan terima kasih kepada HS Photog  kerana telah shoot gambar-gambar konvokesyen aku baru-baru ini. Untuk pengetahuan korang, HS Photog ini baru diwujudkan. Gambar shoot aku merupakan cubaan pertama yang hanya menggunakan DSLR apa aku tak pasti pulak, tanpa aksesori seperti lens dan flash light ye. Rasa bertuah pulak menjadi customer pertama yang HS photog shoot wakakaka. =p

 

Memandangkan HS Photog baru gila dalam industri fotografi, sokongan ikhlas daripada korang semua sangat-sangat diperlukan supaya HS Photog dapat duduk sebaris dengan photographer yang berjaya pada masa kini macam Annas Eskey pun jadi dah. InsyaAllah hiks.

 

hs1

 

hs2

Gambar diatas nie merupakan antara foto yang telah diambil oleh HS Photog pada hari konvokesyen Apijol. Kita Kasi dua keping gambar dah ah. Bagi banyak-banyak nanti kang ada tangan gatal yang download gambar aku buat profile picture facebook dia eh! =p

 

Boleh tinggalkan komen jika korang nak kritik apa-apa mengenai gambar di atas. Komen membina dari korang sangat diperlukan di sini. Korang kan hebat kalau mengkritik. Jangan komen pose model dah ar. Komen foto yang diambil je wakaka. Model memang sudah sentiasa kacak dan bergaya LOL!!

 

 

Gudluck untuk HS Photog ! Semoga success selalu.

14 Komen untuk "Photoshoot Konvokesyen Oleh HS Photog"

the first pic nampak 'raw'. kalo kasi polish, baru pic nampak cambest :) ne pandangan fae je ye. sorry jgn marah. and i like the 2nd pic ^^ i believe i can fly.

Tahniah...ada masa singgah blog saya.

haha.. cun jugak pic ni. tapi macam tak brapa sharp dan tone colour perlu lebih nampak natural. cewahh.. macam hebat plak nak mengkritik. hahaha

ohoy! dah konvo kau kan budak aherher

bestla tengok gambar konvo...haha
seronok orang dah konvo kan...

Tak bosanpun pijol..best tgk.....

Lompat tinggi lagi boleh....?hehe

eh??jap2x..pijol ukm ke ni??

thanks sudi kritik. sy budak baru belajar :D

yup alumni ukm. knpa kak? hihihi

Back To Top