Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

22 June 2012

OST Dejavu Di Kinabalu–Butterfly Melly Goeslow ft Andika Pratama

  Hafiz Hafizol       22 June 2012

Aku memang dah lama tak dengar lagu Melly Goeslow. Kira lagu nie mengubat rindu aku dekat suara Melly Goeslow la. Hihi :”)
DEJAVU DI KINABALU SLOT AKASIA TV3

Lirik Lagu Butterfly – Melly Goeslow & Andika Pratama ( OST Dejavu di Kinabalu )



Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah


Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu

Reff:
Butterfly terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu
Memeluk batinmu yang sempat kacau
Karna merindu

Butterfly fly away so high
As high as hopes I pray
To come and reach for you
Rescuing your soul
That previous messed up false me and you

Jalan ini jauh
Namun kita tempuh
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua

Biar ku berlebihan
Mendekatimu
Namun ku tunggu

*Repeat reff*
 
DOWNLOAD OST DEJAVU DI KINABALU 







logoblog

Thanks for reading OST Dejavu Di Kinabalu–Butterfly Melly Goeslow ft Andika Pratama

Previous
« Prev Post

7 comments:

  1. haha,jiwang siot.aku penonton setia drama ni.keh

    ReplyDelete
  2. lirik dia yg mua-mula tue . pffff

    ReplyDelete
  3. aku dgr lgu nie msa aku skolh menengah..serius....lgu lama kot

    ReplyDelete
  4. lagu best ni tp cite ni x brape best

    ReplyDelete
  5. x pernah tgk cite tu, lagu tu pun x pernah dgr =D

    ReplyDelete
  6. hoho best kan jatuh hati dgn ini lagu ahaksss

    ReplyDelete