[entri tertunda]

Assalamualaikum w.b.t

Semalam iaitu Rabu ( 18 Mei 2011 ) telah berakhir program green rose dengan rasminya. Masing-masing gila excited nak balik kampung nie. Lebih dua minggu kot kitorang stay kat UKM nie semata-mata untuk melancarkan majlis penutupan program green rose tersebut.

Sepanjang perjalanan program yang berjalan selama 3 bulan jugak kot, banyak gila pengalaman baru yang dapat aku timba bermula dari majlis perasmian program green rose sehinggalah majlis penutupan.

  • Pengalaman menjadi fasi untuk para pelajar Sekolah Kebangsaan Saujana Impian ( SKSI )
  • Pengalaman menjadi jurucakap(macam x sesuai perkataan nie) kepada para pelajar SKSI.
  • Pengalaman bergaul dengan orang-orang hebat seperti Dekan Fakulti kitorang, Profesor-profesor dan lecterur kitorang ( Weyh, Encik helmi sembang ngan aku weyh. Hahaha ) dan seumpamanya.
  • Pengalaman dapat menjalankan aktiviti bersama rakan-rakan baru yang juga satu fakulti ngan aku.
  • pengalaman mengendalikan program serta belajar camna flow sesuatu program.
  • Pengalaman menjadi runner kat tapak pameran.

Dan banyak lagi la pengalaman yang aku dah x larat nak cite kat sini. Mana ada orang baca pun kan kan kan?#tacink

Nie plak antara pengalaman best ngan korang geng2 green rose  :-

  • Peristiwa dihalau pakguard sebab duk tengok movie sampai pagi buta.
  • nyanyi kuat-kuat ngan korang konon nak lepas tension sebab kesempitan wang. Siap korang nak buat Vlog ag kan. Nampak sangat sore aku sedap. Okbai
  • Menggedik ngan korang kat café
  • Journey ke PD pun best gak kan walaupun Pantai PD tak r secantik yang aku gambarkan. ( Nantikan entri dari aku )
  • Peminat cilik aku(anak makcik café) menunjukkan tarian wonder gurl depan kitorang.
  • Pengalaman duk melepak kat teko KTHO sambil gelak-gelak jahat dan tengok movie.
  • Aku nyampah weyh tengok korang wat mata ke atas tangan di dada time aku cakap. Seyes korang wat lagi skali aku lempang. Haha.

See you soon. keep in touch okey. Seyes nie aku suke gila vavi dapat bekerjasama ngan korang dibawah satu program. Smile

Sedikit gambar picisan buat kenangan

205673_195260183844066_100000802560339_434393_5527878_n
Gambar kenangan bersama Encik Helmi tersayang. Encik Helmi merupakan lecterur kami yang paling berbisa.

215895_195260030510748_100000802560339_434388_3957156_n
Tapak pameran pada hari perasmian green rose. Aku kena bagi explanation kat budak2 sal poster2 dan menda alah yang kat atas meja 2 ler. #kacak aku lam pic nie an ? Larikk!!

216302_195238263846258_100000802560339_434260_8373358_n
Pompuan2 cantik memang suka sgt nak bergambar ngan aku. Sebenarnya aku nak posing sorang jea nie. Tibe penuh satu gambar plak.

majlis_perasmian_program_ukm-cimb_green_rose_9_april_2011_20110428_1848703767
Runner tapak pameran a.k.a penanam pokok yang hensem hensem hensem.( 3 kali hensem ) 10 kali hensem InsyaAllah akan hensem sungguh la aku. larikkk..

majlis_perasmian_program_ukm-cimb_green_rose_9_april_2011_20110428_1068575857
Nyampah ngan gambar nie sebab muke aku takde. mentang2 aku jaga kat bawah korang suke suki duk bergambar kat atas kan!!! marah nie~~

majlis_perasmian_program_ukm-cimb_green_rose_9_april_2011_20110428_1012089538
Benci jugak gambar nie sebab aku duk belakang skali. okbaii.. Tacink gileww


7 Comments

  1. kurusnye adik aku sorg nie..tak cukp mkn ke? huhu~ <--ckp orang diri sendri pun same T__T

    ReplyDelete
  2. eyh,macam kenal plak budak 1st year kajai di situ.huhu

    ReplyDelete
  3. sis HH : Muahahaha.. Sejak bila i gomok kak??? Hahaha

    ReplyDelete
  4. Rozuan : ahahha.. mana mana mana?? iwan? wani ? azam ? ramai benor Kajai...

    ReplyDelete
  5. Giga kurus ko?? Hhahahaha..maka la byk2 sket =P

    ReplyDelete
  6. yela.. jak bila aku gemuk?? haha.. dah mkn byk tapi x gemuk.. sabbo jelaa...

    ReplyDelete
  7. Takde la..aku bayangkan ko seorang yg gemuk..hahaha..mmg la tak pernah nampak ko gemuk, tp dr muke ko, ko patot berisi sket..kurus je aku tgk :P

    ReplyDelete