Jom Kurus,Langsing & Sihat Dengan Vitalluz Powder

Korang dah try produk terbaru untuk tampil kurus, langsing dan sihat iaitu produk Vitalluz Powder? Aku dah try dah. Ye memang aku dah kurus tapi produk ini bukan sahaja untuk mereka yang nak kurus tau.

vitalluz powder

Antara masalah kesihatan yang dapat diatasi dengan mengamalkan Vitalluz Powder ialah:-

  • Sembelit
  • Perut Buncit
  • Buasir
  • Berat Badan
  • Kolestrol tinggi

So, adakah anda tergolong dalam salah seorang yang mempunyai masalah kesihatan diatas? Boleh cuba Vitalluz Powder ini okey. Meh nak cerita sikit mengenai produk Vitalluz Powder ini dekat korang.

kebaikan vitalluz powder

Vitalluz Powder merupakan satu produk jus minuman campuran yang mengandungi pelbagai kandungan yang boleh menyelesaikan masalah lemak & perut buncit. Antara kandungan Vitalluz Powder ialah :-

  • Ekstrak Hawthorn
  • Buah Alpukat (avocado)
  • Lidah Buaya (Aloe vera)

For sure produk Vitalluz Powder ini 100% selamat & semulajadi kan. =D

 

Kelebihan Vitalluz Powder


Antara kelebihan Vitalluz Powder ialah:-

  • Menyahtoksid dalam badan
  • Membantu masalah pembuangan
  • Menurunkan berat badan
  • Mengempiskan perut
  • Mengurangkan kadar kolestrol
  • Mengawal selera makan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Menukarkan karbohidrat kepada tenaga

Rasa Vitalluz Powder pulak memang sedap. Ada rasa masam-masam buah avocado sikit. Sangat senang disediakan. Just masukkan 1 sachet Vitalluz Powder kedalam secawan (200ml) air sejuk, kacau dan minum setiap pagi selepas sarapan. Eh haritu aku tersilap minum sebelum makan. Adoyaiii hahaha. \0/


khasiat vitalluz powder


Kategori Pengguna Vitalluz Powder


  • Lelaki dan wanita 18 tahun ke atas
  • Pesakit 2 serangkai (jantung, kencing manis & darah tinggi)
  • Ibu menyusu & dalam pantang

Sekiranya korang sedang tercari-cari produk diet untuk turunkan berat badan, boleh cuba Vitalluz Powder ini okey. Macam aku ini tak perlu risau dah sebab badan dah ramping & slim cuma buncit je sikit T_T.

Sebarang pertanyaan/nak cuba Vitalluz Powder, korang boleh contact details dibawah,

Whatsapp : 019-454 4220 (Cik Warda)
Instagram : https://www.instagram.com/vitalluz_hq
Facebook : https://www.facebook.com/vitalluzpowderhq/
Website : www.vitalluzpowder.com
Phone : 04-730 7070

P/S : Jangan lupa dapatkan RM10 diskaun menggunakan code HAFIZHAFIZOL.

1 comment:

  1. Sya penguna vitalluz powder, memang prodak vitalluz powder ni ok semua penyakit yg sya hadapi selama ni dah dapat penawarnya trimakasi vitalluz powder.

    ReplyDelete