loading...

Set Skincare OLěS Yang Ternyata Berkesan

Apijol dah macam beauty blogger pulak sekarang asyik post pasal produk kecantikan je kan. Nak buat macam mana nak, demi sesuap nasi hahaha. Kali ini nak share dengan korang mengenai 1 set kosmetik yang ternyata berkesan iaitu produk OLĕS Skincare. Produk ini merupakan produk kecantikan premium hasil dari formulasi antara Radius Beauty Sdn Bhd dengan kerjasama sebuah Makmal R&D bertaraf antarabangsa yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

 

 

So, ladies and gentleman diluar sana yang masih tercari-cari set skincare  yang berkesan untuk mengatasi pelbagai masalah kulit wajah, apa kata cuba 1 set Skincare OLĕS ini. Untuk pengetahuan korang, produk ini diperbuat sepenuhnya di Malaysia hasil dari penyelidikan dan pembangunan yang berterusan dan kajian makmal terhadap bahan kandungan yang bermutu tinggi dan berkualiti premium.

 

 

set skincare OLES

 

 

Produk kecantikan OLĕS ini diperkaya dengan pelbagai ekstrak dan enzim botani semulajadi seperti Ekstrak Xantone, Ekstrak Licorice, Ekstrak Peel, Ekstrak Papain, Ekstrak Cendawan, Ekstrak Alovera, Arbutin, Collagen, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice dan sebagainya yang berkualiti tinggi bagi memulihara, menyinar, menganjal dan meremajakan kulit wajah tanpa kerengsaan dan tanpa sebarang kesan sampingan.

 

 

Kenapa OLĕS Skincare Ada Set Oren & Merah?

 

OLěS skincare tidak didatangkan untuk semua jenis kulit dengan hanya satu set sahaja. OLĕS skincare mempunyai dua set yang berbeza dari segi formulasi iaitu SET OREN & SET MERAH. Make sure sebelum membeli, pastikan anda membeli set yang betul untuk masalah kulit anda okey!  

 

 

set skincare OLES

 

SET MERAH : Untuk kulit jenis Normal/ Kering/ Jeragat.

SET OREN : Untuk kulit jenis Berminyak/ Jerawat/ Sensitif.

 

* Pengguna dinasihatkan untuk mengetahui kategori kulit wajah masing-masing yang manakah yang sesuai untuk digunakan. Sama ada Set Merah atau Set Oren. Ini penting bagi mendapatkan kesan optimum pemakaian produk OLĕS skincare.

 

 

5 produk Sebagai Satu Set Lengkap OLĕS Skincare

 

Di dalam setiap set OLes Skincare, terdapat 5 produk istimewa yang perlu anda gunakan secara konsisten untuk mendapat hasil yang anda inginkan.

 

i) GeL Pembersih Wajah (Set Merah & Set Oren)

Berbentuk Gel iaitu tidak berbentuk sabun berbuku sepertimana kebanyakan pencuci jenama lain. Pembersih wajah OlèS adalah setanding dengan pembersih wajah jenama antarabangsa. Membersih ke wajah dengan begitu selesa dan lembut. Tiada kerengsaan, tidak menegangkan kulit wajah, tidak mengelupaskan kulit. Sebaik sahaja mencuci wajah dengan Pembersih Wajah OlèS, akan dapat dirasai kelembutan pada wajah.


ii) Toner Pelembab Wajah (Set Merah & Set Oren)


Amat selesa diguna tidak mengeringkan wajah, tidak menegangkan kulit, tidak melekit, ianya menyeimbangkan PH kulit wajah. Lembut pada wajah tanpa sebarang pengelupasan. Ianya standing dengan toner jenama antarabangsa yang dijual digedung-gedung membeli belah mewah.


iii) Serum Vitamin E (Set Merah & Set Oren)

Mempunyai anti-aging yang akan melambatkan proses penuaan kulit wajah. Ianya berupaya mengurangkan kedutan pada wajah. Membuatkan wajah kembali berseri, bercahaya dan sihat.


iv) Krim UV Pelembab Siang (Set Merah & Set Oren)

Diperkaya dengan SPF35 bagi melindungi wajah dari sinaran UV dan radikal bebas yang berbahaya. Ianya melembut dan melembabkan wajah tanpa sebarang kerengsaan. Krim ini juga berupaya membuatkan pemakaian bedak menjadi sekata dan tahan lama pada wajah. Tidak membuatkan wajah kelihatan berminyak dan bercapuk walau seharian menggunakannya.


v) Krim Pelembab Malam (Set Merah & Set Oren)

Berupaya untuk mencerahkan wajah, melembutkan wajah, membuat wajah kembali bersinar, berseri, tidak berminyak dan menganjalkan kulit wajah tanpa sebarang kerengsaan.

 

 

Kenapa OLêS skincare diyakini oleh ramai pengguna produk kecantikan?

 

  • Bukan Produk OEM (OLĕS memiliki formular tersendiri. Bukannya satu formula yg dikongsi dengan banyak brand. Formula OLes dibangunkan sendiri oleh radius beauty bermula dari peringkat makmal sehinggalah penghasilan produk)
  • Bukan Produk Repackaging.
  • Bukan Produk Rebranding.
  • 100% Bebas Hydroquinone.
  • 100% Bebas Mercury.
  • 100% Bebas Tretinoin.
  • 100% Bebas Paraben.
  • 100% Bebas SLS.
  • 100% Bebas lain-lain bahan berbahaya yang dilarang dalam kosmetik.

 

Kenapa OLêS Skincare mesti dimiliki oleh setiap WANITA mahupun LELAKI?

 

  • Diktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
  • Selamat, Halal & Suci.
  • Gunakan tanpa syak wasangka.
  • Menjalani proses R&D di makmal bertaraf Antarabangsa.
  • Diformulasi dari ekstrak dan enzim botani semulajadi berkualiti tinggi.
  • Dihasilkan sepenuhnya di Malaysia.
  • Bahan mentah dari sumber yang Halal.
  • Menggunakan Premium Ingredient.
  • Dijamin 100% bebas bahan-bahan berbahaya.
  • Tidak mengelupaskan kulit wajah.
  • Tidak memedihkan kulit wajah.
  • Tidak memeritkan kulit wajah.
  • Tidak menipiskan kulit wajah.

 

 

Antara Kelebihan OLêS skincare

 

  • Menghilangkan & menghapuskan jerawat pada wajah.
  • Menghilangkan bekas-bekas jerawat lama pada wajah.
  • Menyamarkan dan menghilangkan jeragat pada wajah.
  • Mencerahkan kulit wajah dan kelihatan berseri.
  • Menghaluskan dan mencerahkan kulit wajah.
  • Meratakan tona kulit wajah.
  • Meremajakan kulit wajah.
  • Menegangkan kulit wajah sehingga kelihatan lebih muda.
  • Memperbaiki struktur kulit wajah.
  • Menjadikan kulit wajah lebih halus dan mulus.
  • Menghilangkan bintik- bintik hitam pada wajah.
  • Mengecilkan pori-pori wajah.
  • Mengembalikan seri wajah yang kusam.
  • Menghilangkan parut degil dan lama pada wajah.
  • Baiki kulit yang rosak akibat tersalah pakai produk.
  • Meningkatkan keyakinan diri.

 

 

Testimoni Set Skincare OLěS

 

Banyak sangat testimoni yang best-best mengenai OLěS nie tau. Macam-macam testimoni. Ada testimoni dari artis tanah air, dari pengguna setia, pengguna yang baru mencuba pun dah bagi feedback positif. Testimoni dari makcik yang mungkin dalam lingkungan umur mak aku pun ada. T__T

 

 

testimoni oles_12

 

 

 

testimoni OLES_2

 

 

 

testimoni oles_4

 

 

 

testimoni oles

 

 

 

produk kosmetik OLES_2

 

 

 

testimoni oles_11

 

 

testimoni oles_10

 

 

 

testimoni set skincare oles

 

Nak tengok lagi feedback positif yang lain? Korang boleh terjah instagram atau Facebook diorang pulak. Kang aku letak banyak-banyak dekat sini habis berat blog aku nak loading kan hehe. \0/

 

 

Harga 1 set Skincare OLěS

 

Harga produk ini juga reasonable and mampu milik. Kang kalau beli produk skincare yang terlalu murah, tapi tak berkesan pun takde guna juga kan. Baik melabur sedikit wang dengan membeli produk yang berbaloi dengan harga dan keberkesanan.

 

Harga Semenanjung Malaysia : RM120

Harga Sabah & Sarawak : RM130

  

 

Dengan sekali oles ternyata perubahannya.

Tak Percaya? Cubalah…

 

Call/SMS/Whatsapp:

+6 010-296 8289 atau +6 011-231 63250

 

Instagram:

https://www.instagram.com/oles_official/

Facebook:

https://www.facebook.com/Oles-HQ

2 Komen untuk "Set Skincare OLěS Yang Ternyata Berkesan"

Mesti apijol seorang yang cantik.
Hehe ^^V

cantik tu idok le. kacak ada la sikit kot HAHA

Back To Top