Assalamualaikum.

 

Masih ingat pemilik nama Fatin Hazwani yang kecil molek comel dan gebu itu ? Korang nak tahu, Fatin Hazwani dah bertudung sekarang. Manis gila dia bila bertudung. Serious tak tipu.

 

Bukan setakat keluar pergi main dekat taman atau pergi shopping dengan umi je dia bertudung tau. Duduk dalam rumah pun still nak bertudung. Kekadang tu tengok tv pun bukan main lagi sopan pakai tudung.

 

DSC01415

Kecik-kecik pun dah pandai tahu cari tudung merata bila orang cakap nak keluar. Pelat lagi tahu si Fatin Hazwani ni. Dia bercakap aku sepatah haram pun tak faham. Kena suruh dia repeat empatblas kali baru la aku faham pelat dia tuh. Takde paksa pun dia pakai. Dia yang sukarela nak pakai. Kekadang dengan tudung bawal umi dia sekali dia kebas.

 

Semoga Fatin istiqomah la dalam bertudung ini. Jika Fatin rasa dengan bertudung boleh menutup aurat Fatin, boleh menenangkan hati Fatin, boleh mendekatkan diri Fatin dengan Allah SWT maka teruskan la Fatin. Pokjoe support sokmo Fatin dari belakang. XOXO.


p/s:

Fatin Hazwani dah bertudung comel lagi kiut gictew. Anda bila lagi ?? Eh.

p/s/s : Blog Apijol ke blog Fatin Hazwani nie ?? Hihi. =p

8 Comments

  1. kehkeh . comeii bahhh .
    saya ? dh pakai dh :)) cuma nak melabuhkan skit lgi .

    ReplyDelete
  2. namee - tgk pokcik dia la camne kn

    cekbolat- Fatin pn biasa pkai yg labuh yg umi dia. haha =p

    ReplyDelete
  3. alahai,comelnya...dari umur mcm ni la kita nak asuh kan..? :)

    ReplyDelete
  4. betol tu marlia ! besar2 nanti payah laa..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. jgn on off taw Fatin.. :P

    ReplyDelete
  6. comel sangat la alahai..

    ReplyDelete
  7. haha gelak guling2 baca entry ni >.<

    ReplyDelete