Hai cemuweee ( versi pelat )

 

Nama saya Fatin Hazwani. Saya comel kan? Hik. Nie saya ada satu celita. Haritu tengah saya syok-syok minum cucu an, Pokjo saya datang dekat saya then ambek gambar saya. Saya ok. Sebab saya memang suka cangat bergambar.

 

bayi comel minum susu

Nie masa saya tengak minum cucu dutch lady yummy. Pokjo candid gambar saya. Saya apa lagi kan. Terus sesaited. Terus rasa macam nak buat PEACE.

 

Tapi,

 

bayi comel minum susu

Awak jangan gelakkan ite tau. Nak saya nanges. Nanti saya bagitau Pokjo awak gelakkan ite. Saya memang tak pandai pun buat PEACE. Susah. Tapi saya tak putus asa. Saya cuba lagi.

 

Tapi,

 

gambar baby comel

Eh. Macam dah nak jadi dah PEACE. Tapi. Eh, peliknya PEACE saya. Eh. Wuwu, sampai hati kan gelakkan saya. Pokjo pun sama gelakkan saya. :( . Saya akan buktikan saya boleh buat PEACE. Tengoklah!

 

Tapi,

 

gambar baby comel

Yey dah nak jadi dah. Nak angkat jari mana yer lagi satu. Hik. *thinking.

 

Akhirnya,

 

bayi comel minum susu

Tengok. Saya dah berjaya buat PEACE. PEACE untuk Pokjo. PEACE untuk semua pembaca blog Pokjo saya. Theheee. :) . Sayang Pokjo muach.. XOXO.

 

=p 

12 Comments

  1. alooo comeynye isap susu....hahahahaha pinjam anak buah bleh??

    ReplyDelete
  2. nak berkenalan dengan pokjo buleh ? hahaha

    ReplyDelete
  3. Mrs Abi kan dah ada anak. haha =p

    Bolat ye mcm paksedara dia jgak kan=p

    Jannah hai mokcik jannah tuu..=p

    eyda - nati ite kabo kat pokjo =p

    ReplyDelete
  4. eh eh..sy ingat blogger mana nama fatin hazwani..anak buah sendirik upenyaa..comeyyyy

    ReplyDelete
  5. aku ingatkan artis kontroversi mana lah ni fatin hazwani . rupanya anak menakang mung . HAHAHAHA

    Tahniah ! Tahniah !

    ReplyDelete
  6. comey gilakkkkksss!!!

    tahniah kerana dah berjaya membuat peace..heehee

    ReplyDelete
  7. comelnya ..hehe.. macam aku pulak dia ni :P

    ReplyDelete
  8. hahahhaha.. akhirnya berjaya jugak buat peace..hehehe

    ReplyDelete
  9. hai cemuweee... hehehehe... comey!

    ReplyDelete
  10. Amboii.. Mujur bkn fatin liyana.. Hehe-

    ReplyDelete