Hasil Lukisan Budak Darjah Satu yang Cantik

 

Hai semua, nama saya Faiz.
Umur saya tujuh tahun.
Hobi saya melukis.
Harinie saya nak melukis.
Dah lama saya tak melukis.
Sebab? Sebabnya saya takde kertas untuk melukis.
So, Pok Joe kasi saya kertas. Pok Joe suruh saya melukis. Hehehehe.. *senyum comel*

 

Nak tengok apa saya lukis?

lukisan budak kecil Tadaaa… Ni hasil lukisan saya. Ada gorila tengah berlawanan dengan gajah. Belakang gajah yang warna hijau tu gunung berapi tau. Yang bulat warna oren tu api. Api gunung berapi. Heeee. Omey tak?

 

Ada lagi tau, bukan nie jee.

lukisan budak kecil Power Renjis Lingja. Comel kan kite lukis Power Renjis Lingja. Power Renjis Lingja lawan raksasa. Hehehehe.

 

Ada lagi nie. Ada satu lagi yang paling comel.

lukisan robot oleh budak kecil Inilah robot besar yang mempunyai kuku yang tajam dan bertanduk tajam. Hahaha.

 

Saya tahu saya lukis memang comel sebab tu Pokjoe suruh saya lukis. Pokjoe letak dekat blog dia lagi. Siap buat entri special lagi pasal lukisan saya. Heeeeee. Jangan lupa komen lukisan saya yang comot ini tau. Jangan lupa jugak masuk blog Pokjoe sokmo !

Faiz sayang Pokjoe !!! *propaganda*

 

p/s : Pokjoe memang suka melukis tapi tak pandai melukis !

12 Komen untuk "Hasil Lukisan Budak Darjah Satu yang Cantik"

huyo pokjoe

tu bukan raksasa la tapi robot power renjis

power ranjis tu aku suka.haha

pokjoe??ahaks
power renjis renjis dipilis...haha

power renjis comel sangat~! HAHA

Haziq - Faiz cakap raksasa laa.. kih3

izuden - bukan ranjis tp renjis renjis haha

Nyamuk - yer Pokjoe disini.. keh3

nisha - Haha. kan. mcm Faiz jugak comel dia..

mmg cantik lah.. aku pun tak lukis secantik tu...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/06/journey-to-kuala-pilah.html

a ah. macam faiz, macam nisha jugaaaa~ . HAHA

pndainya dak nie lukis aq pun x pndai cmnie ..hohoo

suka yg first sekali tu.pakjoe silalukis,nak tengok jugak.

dia mewarisi bakat ayah dia jojo..ayah dia pandai melukis..masa sekoalh lukisan dapat A tp bab akademik lain fail..huhu..

sy rasa dia ikut darah seni mak sedara da larhhh.muahahaha..

jap..aku pon pernah post entri pasal lukisan dia ms umur 5 tahun wei..

http://izahafizah.blogspot.com/2010/08/ini-bukan-artwork-saya.html

Back To Top