Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

10 September 2017

Tempat Makan Halal Kena Cuba di Ho Chi Minh, Vietnam

Tempat Makan Halal Kena Cuba di Ho Chi Minh, Vietnam

Bulan Februari lepas aku berpeluang bercuti di ho Chi Minh . Nice jugak percutian di sana. Banyak tempat menarik & bersejarah korang bol...

6 September 2017

Resepi Tomyam Mudah & Sedap

Resepi Tomyam Mudah & Sedap

Apa mimpi aku harini buat entry resipi pulak dah. Yela masak pun setahun sekali haruslah mengabadikan apa yang aku masak di dalam blog. Actu...

19 August 2017

Steamboat Murah di Cyberjaya-Steamboat Empire

Steamboat Murah di Cyberjaya-Steamboat Empire

Dah lama tak update pasal makan-makan kan? Actually banyak je tempat makan best yang aku terjah but since sekarang masing-masing ber-ig je, ...

6 August 2017

Produk Axilas Antiperspirant Untuk Masalah Ketiak

Produk Axilas Antiperspirant Untuk Masalah Ketiak

Ada tak dalam kalangan korang yang mengalami masalah bau badan terutamanya bau ketiak? Malu nak mengaku kan? (haha). To be honest, aku pun k...

5 August 2017

3 Hari 2 Malam di Meritus Pelangi Beach Resort Langkawi

3 Hari 2 Malam di Meritus Pelangi Beach Resort Langkawi

Ini cerita bulan April lepas tapi baru sekarang nak update. Okay lah kan at least ada juga update terbaru dekat blog setelah hampir 2 bulan ...