Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

19 March 2020

Cara Memasak Singgang Terengganu Guna Ikan Tongkol (Ikan Aye)

Cara Memasak Singgang Terengganu Guna Ikan Tongkol (Ikan Aye)

Jom belajar resepi singgang Terengganu yang mudah & gerenti sedap. Ini resepi dari mak aku & akak aku tau. Of course lah original r...

12 March 2020

6 Tempat Makan Best Sekitar Johor Korang Wajib Try!

6 Tempat Makan Best Sekitar Johor Korang Wajib Try!

Baru-baru nie aku menghadiri majlis kahwin member di Batu Pahat, Johor. So sepanjang nak ke Batu Pahat, sempat la singgah di beberapa kedai...

18 February 2020

Dinner Ikan Bakar Sedap di Putrajaya

Dinner Ikan Bakar Sedap di Putrajaya

Biasanya kalau nak dinner ikan bakar, sanggup ke Bangi. Memang tak pernah pun dinner ikan bakar di Putrajaya nie sebab risau tak menepati se...

12 February 2020

Surprise Birthday di Glaze Eatery Cafe, Tamarind Square Cyberjaya

Surprise Birthday di Glaze Eatery Cafe, Tamarind Square Cyberjaya

Bukan senang nak plan surprise birthday ini tau sebab masing-masing busy je memanjang. Susah nak cari date yang semua available. So, procee...

17 January 2020