Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

22 August 2019

Alcea Cafe, Cafe Hipster Best di Cyberjaya

Alcea Cafe, Cafe Hipster Best di Cyberjaya

Harini nak share dengan korang mengenai satu cafe hipster best di Tamarind Square, Cyberjaya. Kitorang datang lepak sana bulan lepas. Nama ...

8 July 2019

Simple Daily Basic Skin Care Routine for Men

Simple Daily Basic Skin Care Routine for Men

Tajuk entry taknak kalah ye dah macam beauty blogger popular di Asia kahkah. Entry kali ini aku nak share mengenai rutin penjagaan kulit waj...

2 July 2019

Resepi Bubur Nasi Ala Mekdi Mudah & Sedap

Resepi Bubur Nasi Ala Mekdi Mudah & Sedap

Kemain tajuk entry nak gempak je. Aku dah beberapa kali jugak buat bubur nasi ini maklumlah sejak duduk rumah bujang kenalah rajin sikit di...

26 June 2019

Berbuka Puasa Steamboat Sedap di Suki-Ya, IOI City Mall Putrajaya

Berbuka Puasa Steamboat Sedap di Suki-Ya, IOI City Mall Putrajaya

Assalamualaikum. Ini cerita lama sebenarnya (bulan Ramadan lepas punya cerita) tapi since blog dah bersawang, so why not kita scroll ga...

24 May 2019

5 Persiapan Raya Anak Bujang di Perantauan

5 Persiapan Raya Anak Bujang di Perantauan

Assalamualaikum. Dah lebih separuh Ramadan baru berkesempatan update blog hehe. Nak jugaklah wish selamat berpuasa buat korang. Semo...