Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

2 July 2019

Resepi Bubur Nasi Ala Mekdi Mudah & Sedap

Resepi Bubur Nasi Ala Mekdi Mudah & Sedap

Kemain tajuk entry nak gempak je. Aku dah beberapa kali jugak buat bubur nasi ini maklumlah sejak duduk rumah bujang kenalah rajin sikit di...

26 June 2019

Berbuka Puasa Steamboat Sedap di Suki-Ya, IOI City Mall Putrajaya

Berbuka Puasa Steamboat Sedap di Suki-Ya, IOI City Mall Putrajaya

Assalamualaikum. Ini cerita lama sebenarnya (bulan Ramadan lepas punya cerita) tapi since blog dah bersawang, so why not kita scroll ga...

24 May 2019

5 Persiapan Raya Anak Bujang di Perantauan

5 Persiapan Raya Anak Bujang di Perantauan

Assalamualaikum. Dah lebih separuh Ramadan baru berkesempatan update blog hehe. Nak jugaklah wish selamat berpuasa buat korang. Semo...

29 April 2019

Bermalam di Umang-Umang Chalet, Kuala Linggi Melaka

Bermalam di Umang-Umang Chalet, Kuala Linggi Melaka

Dah berkali-kali ke Melaka, but ini kali pertama ke Kuala Linggi. Nak bermalam di Umang-Umang Chalet. Pilih lokasi ini sebab berhampiran de...

2 April 2019

Senarai Lagu OST Upin Ipin Keris Siamang Tunggal 2019

Senarai Lagu OST Upin Ipin Keris Siamang Tunggal 2019

Baru-baru ini aku berkesempatan menonton filem Upin & Ipin Keris Siamang Tunggal di pawagam. Nasib baik ada sorang budak office yang ...