Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

26 June 2019

Berbuka Puasa Steamboat Sedap di Suki-Ya, IOI City Mall Putrajaya

Berbuka Puasa Steamboat Sedap di Suki-Ya, IOI City Mall Putrajaya

Assalamualaikum. Ini cerita lama sebenarnya (bulan Ramadan lepas punya cerita) tapi since blog dah bersawang, so why not kita scroll ga...

24 May 2019

5 Persiapan Raya Anak Bujang di Perantauan

5 Persiapan Raya Anak Bujang di Perantauan

Assalamualaikum. Dah lebih separuh Ramadan baru berkesempatan update blog hehe. Nak jugaklah wish selamat berpuasa buat korang. Semo...

29 April 2019

Bermalam di Umang-Umang Chalet, Kuala Linggi Melaka

Bermalam di Umang-Umang Chalet, Kuala Linggi Melaka

Dah berkali-kali ke Melaka, but ini kali pertama ke Kuala Linggi. Nak bermalam di Umang-Umang Chalet. Pilih lokasi ini sebab berhampiran de...

2 April 2019

Senarai Lagu OST Upin Ipin Keris Siamang Tunggal 2019

Senarai Lagu OST Upin Ipin Keris Siamang Tunggal 2019

Baru-baru ini aku berkesempatan menonton filem Upin & Ipin Keris Siamang Tunggal di pawagam. Nasib baik ada sorang budak office yang ...

29 March 2019

Mini Family Gathering @ Quinara Resort, Kuala Terengganu

Mini Family Gathering @ Quinara Resort, Kuala Terengganu

Assalamualaikum guys. Dah sebulan lebih blog tak berupdate. Nak mulakan ayat pun dah tak ingat lagu mana =P. Jom kita throwback bulan F...