Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

1 May 2016

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #2

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #2

  Entry Lagu Melayu Top Masa Kini 2016 kembali lagi. Korang yang mengikuti blog aku mesti tahu aku seorang yang obses dengan muzik. Sebab...

22 April 2016

Hadiah Untuk Ibu Sempena Mother's Day

Hadiah Untuk Ibu Sempena Mother's Day

Assalamualaikum. Lebih kurang lagi 2 minggu nak masuk bulan May. Bulan May je mesti teringat hari ibu. Orang kata tak baik buat sambu...

16 April 2016

Percutian Ke Penang Day 1-Escape Adventure Penang

Percutian Ke Penang Day 1-Escape Adventure Penang

Assalamualaikum,   Baru-baru ini aku and beberapa orang geng telah bercuti ke Pulau Pinang selama 3 hari 2 malam. Naik bas dari Putrajaya ...

2 April 2016

Gaya Rambut Justin Bieber

Gaya Rambut Justin Bieber

Assalamualaikum,   Minggu lepas aku potong rambut. Sekali bila masuk office boss duk tegur. Macamnie lah dia punya ayat “sorang rambut pac...

28 March 2016

Aktiviti Waktu Malam Yang Best di Putrajaya

Aktiviti Waktu Malam Yang Best di Putrajaya

Assalamualaikum, Actually banyak jugak aktiviti waktu malam yang best korang boleh lakukan di Putrajaya. Antaranya naik cruise, naik belon ...