Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

27 August 2015

Review Villa Impiana di Pulau Langkawi

Review Villa Impiana di Pulau Langkawi

Mungkin ramai yang dah tahu baru-baru ini aku telah bercuti ke Pulau Langkawi (bajet retis lol). Sepanjang 3 hari 2 malam di Pulau Langkawi...

25 August 2015

Skytrex Langkawi & Sedikit Tips

Skytrex Langkawi & Sedikit Tips

Baru-baru ini berpeluang mencuba Skytrex di Langkawi . Apa itu Skytrex? Skytrex ialah satu aktiviti extreme di atas pokok. Anda kena melalu...

2 August 2015

Produk Kecantikan Terlaris-Dianz Vitamin C & E dari Dianz Pixy

Produk Kecantikan Terlaris-Dianz Vitamin C & E dari Dianz Pixy

Meriah betul blog ini dengan produk kecantikan kan? Haha. Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai satu produk kecantikan terlaris...
Beli Sweatpants/Trackpants/Joggers Cantik & Murah di MyPants

Beli Sweatpants/Trackpants/Joggers Cantik & Murah di MyPants

Lately suka betul pakai sweatpants/joggers/sportpants/trackpants or apa-apa jelah lah yang korang panggil. Sweatpants pertama beli online, s...

1 August 2015

Photoshoot Raya di Positive Pixel Studio, Kuala Terengganu

Photoshoot Raya di Positive Pixel Studio, Kuala Terengganu

Salam 16 Syawal, 16 Syawal baru nak update cerita raya kan? Kipadap dongibab Apijol! Raya tahun ini Alhamdulillah dapat beraya di kampu...