Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

2 August 2015

Beli Sweatpants/Trackpants/Joggers Cantik & Murah di MyPants

Beli Sweatpants/Trackpants/Joggers Cantik & Murah di MyPants

Lately suka betul pakai sweatpants/joggers/sportpants/trackpants or apa-apa jelah lah yang korang panggil. Sweatpants pertama beli online, s...

1 August 2015

Photoshoot Raya di Positive Pixel Studio, Kuala Terengganu

Photoshoot Raya di Positive Pixel Studio, Kuala Terengganu

Salam 16 Syawal, 16 Syawal baru nak update cerita raya kan? Kipadap dongibab Apijol! Raya tahun ini Alhamdulillah dapat beraya di kampu...

14 July 2015

4 Tips Memilih Jam Tangan Lelaki

4 Tips Memilih Jam Tangan Lelaki

Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai tips memilih jam tangan lelaki . Aku nie nak kongsi tips memilih jam tangan tapi aku sendi...

5 July 2015

Tempat Makan BEST di Cheras,KL-Resepi Sangdewi

Tempat Makan BEST di Cheras,KL-Resepi Sangdewi

Dari minggu lepas lagi berhajat nak berbuka puasa di Resepi Sangdewi ini. Actually dah sampai pun depan Restoran. Sekali Restoran tutup har...
REVIEW OSTANIA® MANGOSTEEN AMRITA UNTUK KESIHATAN

REVIEW OSTANIA® MANGOSTEEN AMRITA UNTUK KESIHATAN

Selamat berpuasa semua. Lamanya tak update blog. Harini nak berkongsi dengan anda semua mengenai kebaikan produk kesihatan Ostania® Mango...