Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

8 January 2013

EPISOD AKHIR TERLANJUR CINTA TV9

EPISOD AKHIR TERLANJUR CINTA TV9

Aku dah tengok Episod Akhir Terlanjur Cinta tv9 . Tak jangka betul ending dia camtu. Rasanya nanti mungkin ada Terlanjur Cinta II kot. ko...

7 January 2013

RIBUT SONAMU DIJANGKA MELANDA PANTAI TIMUR 7-9 JAN 2013

RIBUT SONAMU DIJANGKA MELANDA PANTAI TIMUR 7-9 JAN 2013

  Tadi dekat Twitter ramai orang cakap Ribut Sonamu dijangka melanda negeri Pantai Timur especially Terengganu. Ada orang cakap siap ama...

6 January 2013

Farahdhiya Bertudung Dalam Cerekarama Nur Hidayah

Farahdhiya Bertudung Dalam Cerekarama Nur Hidayah

  Cantik sangat Farahdhiya bertudung dalam Cerekarama Nur Hidayah yang aku tengok lepas subuh tadi. Macam takde kerja pula kan suka hati l...
LIVE STREAMING AJL27 DAN SENARAI FINALIS AJL27

LIVE STREAMING AJL27 DAN SENARAI FINALIS AJL27

  Jom layan Live Streaming AJL27 pada 9.00 malam 6 Januari 2013 bertempat di hadapan laptop masing-masing. Live Streaming AJL27 saje yang...

4 January 2013

SAJAK DIANA AMIR: UNTUKMU SAHABAT

SAJAK DIANA AMIR: UNTUKMU SAHABAT

  UNTUKMU SAHABAT Sahabat, Aku sayang kau, kerana itu aku bicarakan Rasa resah dalam jiwa ini, Anak mataku dalam sepi memerh...