Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

26 January 2012

Plants Vs. Zombie’s Tutorial

Plants Vs. Zombie’s Tutorial

Disebabkan ketiadaan kerja+kebosanan yang melampau sempena bermulanya cuti semester, aku telah godek-godek sepuas-puasnya game dalam laptop ...

24 January 2012

Teka-Teki Paling Susah

Teka-Teki Paling Susah

Dah lama kan tak main teka-teki. Haritu zaman kecik-kecik selalu main teka-teki. Kalau dah kumpul ramai-ramai ngan adik-beradik semua, mema...

16 January 2012

Terukir Di Bintang

Terukir Di Bintang

Kecik-kecik dulu sering pandang langit. Tengok bintang. Pastu sering terfikirkan kenapa bintang boleh berkelip? Kenapa bintang terapung di l...

10 January 2012

BEN ASHAARI : PESAN DIA..IBUKU

BEN ASHAARI : PESAN DIA..IBUKU

Tekan Banner nie kalau nak Join Assalamualaikum w.b.t. Mak : Nak, nanti kat sana belajar rajin-rajin. Jangan ponteng kelas taw Kita : alama...

2 January 2012

Kerana Budu Setitik, Rosak Muka Sebelanga

Kerana Budu Setitik, Rosak Muka Sebelanga

  Assalamualaikum w.b.t Tajuk entri diciplak daripada peribahasa ‘ kerana nila setitik, rosak susu sebelanga’. Muka pun dipanggil sebelang...