Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label tempat makan best putrajaya. Show all posts
Showing posts with label tempat makan best putrajaya. Show all posts

24 November 2020

Dinner di Restoran Smoked Kingdom by Dondaniyal, Ayer8 PUTRAJAYA

Dinner di Restoran Smoked Kingdom by Dondaniyal, Ayer8 PUTRAJAYA

Baru-baru ini aku berpeluang makan malam di Restoran Smoked Kingdom by Dondaniyal yang bertempat di Ayer8, Putrajaya. Siapa je yang tak ken...

26 September 2020

Medan Selera (Food Court) Best di Putrajaya

Medan Selera (Food Court) Best di Putrajaya

Kalau sebelum ini aku selalu makan petang di Food Court Presint 9 sebab dekat dengan rumah aku. Since sekarang aku dah duduk di Presint 11, ...

18 February 2020

Dinner Ikan Bakar Sedap di Putrajaya

Dinner Ikan Bakar Sedap di Putrajaya

Biasanya kalau nak dinner ikan bakar, sanggup ke Bangi. Memang tak pernah pun dinner ikan bakar di Putrajaya nie sebab risau tak menepati se...

13 May 2015

Tempat Makan Best:Restoran Thai Tomyam Kung, Ayer@8 Putrajaya

Tempat Makan Best:Restoran Thai Tomyam Kung, [email protected] Putrajaya

Setelah beberapa kali datang ke Restoran Thai Tomyam Kung di [email protected], Putrajaya, haruslah Restoran ini diletakkan sebagai salah satu tempat ...

14 March 2015

Tempat Makan Best Putrajaya-Taman Warisan Pertanian

Tempat Makan Best Putrajaya-Taman Warisan Pertanian

Baru-baru ini berpeluang makan di salah satu tempat makan best di Putrajaya, Taman Warisan Pertanian . Rasanya last makan di Taman Warisan ...