Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label produk review. Show all posts
Showing posts with label produk review. Show all posts

28 August 2015

Packaging & Harga Baru Azanis Scar Serum

Packaging & Harga Baru Azanis Scar Serum

Sebelum ini memang dah ada tulis entry mengenai Azanis Scar Serum . Tapi harini nak bagitahu Azanis scar serum sudah mengeluarkan packaging ...

2 August 2015

Produk Kecantikan Terlaris-Dianz Vitamin C & E dari Dianz Pixy

Produk Kecantikan Terlaris-Dianz Vitamin C & E dari Dianz Pixy

Meriah betul blog ini dengan produk kecantikan kan? Haha. Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai satu produk kecantikan terlaris...
Beli Sweatpants/Trackpants/Joggers Cantik & Murah di MyPants

Beli Sweatpants/Trackpants/Joggers Cantik & Murah di MyPants

Lately suka betul pakai sweatpants/joggers/sportpants/trackpants or apa-apa jelah lah yang korang panggil. Sweatpants pertama beli online, s...

5 July 2015

REVIEW OSTANIA® MANGOSTEEN AMRITA UNTUK KESIHATAN

REVIEW OSTANIA® MANGOSTEEN AMRITA UNTUK KESIHATAN

Selamat berpuasa semua. Lamanya tak update blog. Harini nak berkongsi dengan anda semua mengenai kebaikan produk kesihatan Ostania® Mango...