Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label food. Show all posts
Showing posts with label food. Show all posts

17 February 2018

Makan-Makan di K-Fry Urban Korean IOI City Mall, Putrajaya

Makan-Makan di K-Fry Urban Korean IOI City Mall, Putrajaya

Baru-baru ini keluar makan dengan ex-officemates di K-Fry Urban Korean, IOI City Mall. Kalau bab makan nie, memang susah sokmo nak decide ka...

28 November 2016

Dinner Seafood & King Crab di Manhattan Fish Market, Cyberjaya

Dinner Seafood & King Crab di Manhattan Fish Market, Cyberjaya

Lama dah takde entry pasal makan-makan. Bukan dah tak suka makan, bahkan sekarang ramai betul orang duk tegur makin berisi. Allahu. Dah kena...

17 December 2015

Layan Ikan Bakar & Karaoke Santai di Restoran Tasik Idaman

Layan Ikan Bakar & Karaoke Santai di Restoran Tasik Idaman

Kalau korang nak merasai pengalaman dinner ikan bakar sambil layan karaoke ditepi tasik, bolehlah ke Restoran Tasik Idaman , Dengkil. Dah...

17 November 2015

Restoran Arab Best di Cyberjaya

Restoran Arab Best di Cyberjaya

Harini nak post pasal restoran Arab yang best di Cyberjaya. Mula berjinak dengan restoran Arab pun sejak tahun lepas kot. Masa kerja di Cyb...

25 October 2015

Restoran Pizza Vs Satay di Bukit Panorama, Kuala Terengganu

Restoran Pizza Vs Satay di Bukit Panorama, Kuala Terengganu

Nak rasa makan malam di atas bukit dan bertemankan lagu-lagu jiwang? Mungkin korang boleh cuba makan malam di Restoran Pizza Vs Satay, Buki...